143

.

преди 4 години

Ха ха ха.

142

тя

преди 4 години

Написаното тук ме плаши , защото е много вярно !

141

ПРОСВЕТЕН до 154

преди 4 години

Значи по твоята логика 2 милиона са "предатели"!!!!За разлика от теб аз съм СВОБОДЕН ЧОВЕК и не работя за "министерството на пропагандата"!!!!Думата "длъжен" се използва в други ситуации и с други индивиди!!!!В Народна Република БОКОВИСТАН се "виждат" "интелекта" на "елита" и "придворните"!!!!!"Видимите резултати" са налице!!!!!!Един от тях си ти!!!!!

140

До 127

преди 4 години

Това, което описваш, се нарича реална демокрация. Да, различава се от демокрацията, описвана в пропагандните книжлета, написани по поръчка на господарите. Друга демокрация има само в страни, забогатели от вековна експлоатация на природните богатства на колонии, където хората са били превърнати в "говорещи оръдия на труда". За добро и за лошо, България не е сред тези страни. Нейните управници прогониха над два милиона българи по повеля на господарите, а сега се опитват да ги заменят с пришълци...

139

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Все пак сега границите са отворени и можеш да избираш,а преди много години на границата "гърмяха",а думата "избор" и "мислене" бяха забранени!!!!Сега е същото,но можеш да пътуваш и да избираш къде да се трудиш и в каква "среда" да живееш!!!!Когато имаш КАЧЕСТВА в дадена сфера,кое ще предпочетеш----да работиш за 500-600 лева или 2500 евро!!!!!Всеки има различни "приоритети" в живота!!!Един живее в миналото,а друг в настоящето или бъдещето!!!

138

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕН Предателю ти да не се пръкнал от нищото , създаден директно от бога да си обикаляш по света.. Ние сме плащали за теб да пораснеш.. Ти ни дължиш да работиш тук и сега .. а не да ми се павиш на глобалист и космополит.. Ако не желаеш да изпълниш дълга си значи си предател.. Такива като теб в преди са ги убивали на момента и въпреки това такива случаи на предателство са били рядкост .. Никой не си е и помислял да става предател..

137

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Пообиколете света и тогава коментирайте!!!!!Всяка Държава си има особености!!!!Един човек иска едно друг иска друго!!!!Един харесва бяло,а друг черно!!!!Един човек иска да се развива,защото има качества,а друг иска да живее в популизъм,контролирана мизерия,тотални абсурди......За една "личност" 1000 единици са достатъчни за нормален живот,а за друг са крайно недостатъчни с оглед на покупателната способност.Когато имаш семейство трябва да се грижиш за жена си и децата си.

136

Анонимен

преди 4 години

За всичко са виновни предателите емигранти - трябва се трепят и убиват заедно с майкате им и бащите дека са ги възпитали..

135

до 133

преди 4 години

"....По-добре да се очистим от предатели и ***.."....................................................Само с патриотизъм не мое, трябва и да се яде!

134

Jean

преди 4 години

Географията не е виновна, българите са си виновни, че не могат да си опазят сами държавата. Българите мразят самите себе си, мразят държавата си, мразят народа си. Е как да стане ???

133

бял ром

преди 4 години

Значи в момента няма граници, всеки е свободен да ходи където си ще. За кво мучите и съскате ? Това българете много ви е сбъркан джинса ве , дадоха ви свобода и сега не знаете кво да я правите тая свобода ли ? Ами живейте бре серсеми !

132

Sata N

преди 4 години

Кремъл е платил на недо клатения Кръстев да натрапва паралели между Путин и другите лидери... Другарю Кръстев, с кривата моцуна, диктатура има само в Просията. На другите места може да има популизъм, но в рамките на демокрацията. Единствено в Просия държавният строй е фашизъм.

131

Анонимен

преди 4 години

Обезлюдяването няма как да спре заради самите българи, европейските политици нямат нищо общо с това че българите връзкари чалгаджии сами си раздадоха държавата и полсе се чудят защо способните хора бягат. Ами просто е- никой няма да работи на бай *** великия чорбаджия който връзкарски си поделил държавата докато малоумната публика му ръкопляска и му лиже *** за жълти стотинки . Такава държава няма как да съществува, в историята примери много

130

Анонимен

преди 4 години

Jean, да ще е оправи като стане и с размерите на Латвия или Литва или Естония които са с около 3 пъти по- малки територии. Като останат 2 милиона българи и 5 милиона от друг етнос ще има други правила и друг парламент и друга държава с други размери но бай *** връзкарски некадърника даже не може и да мисли

129

картоф компиров

преди 4 години

До отличникточно така няма нормален млад човек в този град,който да не мисли да се махне от самоков.градът под рила е на смъртния си одър и само чудо може да го вдигне от там...ниски заплати,хората бъхтят без всякакви правила.огромни къщи-газифицирани,с вода и канализация се "подаряват"на ромите за жълти стотинки...и това е град,който е само на 60 км от столицата,а във вътрешността нещата са още по-страшни.

128

ТАКА ИМ СЕ ПАДА...

преди 4 години

ДНЕС ГЛЕДАХ ФРЕНСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ПО ВЪПРОСА ЗА МЮЗЮЛМАНСКИТЕ ЗАБРАДКИ.ЕДНА ЗАБУЛЕНА МЮЗЮЛМАНКА ДЪРЖЕШЕ В РЪЦЕ КАРТОН ЧЕСТО ТЕЛЕВИЗИЯТА ГО ПОКАЗВАШЕ,НА НЕГО ПИШЕШЕ: Е СЛЕДНИЯ СЪВЕТ КЪМ ФРАНЦУЗИТЕ КОИТО СА ПРОТИВ ЗАБРАДКИТ: АКО НЕ ГИ ХАРЕСВАТЕ МОЖЕТЕ ДА НАПУСНЕТЕ НАШАТА СТРАНА (т.е.ФРАНЦИЯ)ЧАКАМ МОМЕНТА КОГАТО СИРИИСКИТЕ ЕМИГРАНТИ ЩЕ КАЖАТ НА МЕРКЕЛ ДА СЕ ОМИТА

127

Анонимен

преди 4 години

До пиерКомунизма е просто капитализъм при който има защитен от държавата монопол на определени капиталисти. Такава държава може да съществува в крайна бедност като С. Корея и по-добре да я няма. Колкото по-малко граници толкова по-добре. Ако ЕС беше 1 държава, Баце като управленец щяха да го уволнят след няколко месеца, можеше и в затвора да лежи. Той е една от причините за емеграцията и оголването на южния фронт на ЕС, което щеше да е криминално деяние, ако бяхме 1 държава.

126

пиер

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хааааао да бе като гледам всеки ден хиляди руснаци се тълпят на границата с финландия,естония и латвия молейки за убежище,бягайки от непоносимия живот там.всъщност да,хиляди руснаци всеки ден пресичат границата с финландия и то не да търсят убежище,а да пазаруват по-евтини неща в супермаркетите...и след това вечерта се прибират в омразната русия...

125

Анонимен

преди 4 години

Бегайте къде искате .. По-добре да се очистим от предатели и ***..

124

ха-ха

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хааааааааане е въпроса дали бега у русия.москва,санкт петербург,новосибирск и т.н.са пълни с мигранти от узбекистан,таджикистан,армения и молдова,включително и бесерабски българи,които въпреки,че имат български паспорт предпочитат москва и петербург пред германия...ако русия е толкова зле защо хиляди руснаци не се тълпят на руско-финладската граница да търсят убежище...граница дълга 1 313 км.