8

Анонимен

преди 4 години

"Реформи" за лобистите означава нови кражби на обществени пари за частни структури. Реформите се направиха, въведе се солидарен модел и парите следват пациента. Преустройчиците не са доволни и искат те да получават парите и да пращат те пациента в частните си болници - т.е. - пациента следва парите в частните застрахователни и болнични картели. Това е мечтата на преустройчиците и техните лобисти.

7

Ivan

преди 4 години

Докато не започнат да влизат лекари в затвора, заради източване на здравната каса. Очевидно и всички досегашни министри също са в схемите, защото досега нищой не посмя да пресече тази практика и да се опълчи на частните клиники!

6

!!!

преди 4 години

Прав е докторчето,че с допълните пари харчовете ще са същите! За къщи по Испания,за яхти и т.н. Иначе народа си мре в разкош от грижи. За онкоболните пак са свършили лекарствата. Изр.оди! Дано ви постигне тяхната съдба...

5

ай сиктир

преди 4 години

Според бялата мафия всичко е както трябва колкото повече пари се наливат толкова по-добре за тях, а според болните, че кой ги пита тях те са само за парлама.

4

Анонимен

преди 4 години

Като пушиш,пиеш акохол ,и се друсаш-по-голяма такса.

3

Анонимен

преди 4 години

Горанов и вуйчо му ще откраднат всички пари.Нема да се плашите.

2

Анонимен

преди 4 години

Видяхме го това здравеопазване затова ще местят гробището не Стара Загора няма място за 30 години (здравеопазване) се е удвоило

1

Анонимен

преди 4 години

Не, защото все нещо ще отиде в джобовете на мутрите, които ни управляват.