31

1

преди 4 години

Никаква равносметка не може да се направи,най-младия комунист управлява държавата,а с него и останалите комунисти,нищо не правят,държавата ни е в дъното на всички класации ,в ЕС,с тези факти,каква равносметка може да се направи.

30

Скептик

преди 4 години

Щерю тъпунгера не разбира че интересчиите на власт могат да се пишат всякакви. Днес комунисти, утре фашисти и да ни залъгват с всякакви демагогски лозунги докато си уреждат внуците.

29

Анонимен

преди 4 години

Равносметката е 30 % загуба на население в България. Загуба на 3 милиона от 9 милиона.Равносметката е обърната: "Пазарни избори" и "Политическа икономика"Изборите станаха пазарни и платени, а икономиката стана политическа и непазарна.

28

Щерю

преди 4 години

Прекалено много продажници и комунисти във всички ръководни структури! Ако не бяхме такива продажници на бившите комунистически шефове сега заплатите масово щяха да са 1500-2500 лв.

27

Анонимен

преди 4 години

Едно време имаше Милиция и нямаше Битова престъпност, Ало измамници, Майстори на покриви рекетьори ь ДНЕС има Полиция която регистрира броя на престъпленията!

26

Анонимен

преди 4 години

Едно време имаше ДС а Днес децата на ДС имат държава.

25

Анонимен

преди 4 години

Topli socialisticheski jilista na komunisticheskata partizanska aristokracia da dojivieat svetloto komunistichesko badeste pod zlatni pokrivi s izraiski bibleiski tekstove...

24

Анонимен

преди 4 години

Всеки нормален българин на по-голяма възраст помни простотията на социализма. Лошото е, че възрастните в България не могат да променят манталитета си от времето на режима.

23

Анонимен

преди 4 години

И НА СЕВЕР И НА ЮГ СОЦИАЛИЗМА Е ***.

22

Анонимен

преди 4 години

РАВНОСМЕТКАТА Е ПРОЦЪФТЯВАЩА СВОБОДНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА ЗАГЪРБИЛА ГНИЛИЯ СОЦИАЛИЗЪМ, КОРУПЦИЯТА, ПРОСТОТИЯТА, ПРЕСТЪПНОСТТА.

21

К1

преди 4 години

Промените започнаха много преди 10.11.1989г. Наследниците на комунистическата номенклатура искаха да живеят , като наследниците на кастата със синя кръв на запад и като принцовете на изток , но нямаха тяхната подготовка.След 10.11.1989г. те се насочиха към икономическата власт , като си създадоха и преторианска гвардия от спортистите за тормоз на инициативните , които могат да застрашат техния монопол.

20

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Социализма е като цигарите, откажеш ли го не ти вреди.

19

Според мен,

преди 4 години

през последните 30 години в България бавно беше ликвидиран "социалистическия" начин на труд в т.н. "трудови колективи".Работливи и мързеливи, кадърни и некадърни работеха заедно и получаваха еднакви заплати. Това демотивираше работещите да се стараят.Кариера в работата правеха само членовете на БКП.Днес работодателите назначават хора след провеждане на интервю. После има изпитателен срок, да те видят "колко струваш".Затова днес мнозина некадърници и мързеливци въздишат по времената на СОЦА.

18

Анонимен

преди 4 години

Мислех да драсна два реда, но всичко вече е написано.

17

Механджийски

преди 4 години

До 11 Жената на Станко Тодоров, шеф на парламента при Бай Тошко.

16

Анонимен

преди 4 години

появи се бай *** великия партиен връзкарски некадърен бизнесмен и полуидиотите които му ръкопляскат и способните се изнесоха

15

Равносметката

преди 4 години

За 30 години демокрация България загуби 3 милиона души население избити или прогонени от родината ни със здравен и икономически геноцид срещу българския народ.Това е равносметката.За сравнение във всички войни които България е водила през последните 150 години сме загубили 550 хиляди т.е. половин милион мъртви по бойните полета за 150 години.

14

Ю кортес

преди 4 години

Всичко е по гот.С 2000 лева в София съм по добре от с 2000 евро в Мюнхен.Купона е по як и п..ките са по яки.

13

Анонимен

преди 4 години

След 1939 България беше разсипана унизена окупирана държава с три фалита.Сега,макар и въпреки упоритата съпротива на комунисти и рашисти сме част от християнската цивилизация.Никога Българите не са живели по добре.

12

Анонимен

преди 4 години

Никакъш преход не е имало. За 30 години комунстите построиха от селска една индустриална държава. Грешки естествено е имало. Сега всички по-кадърни се изнасят от България. Територията се опразва и рано или късно ще се заеме от Турция.