25

Гражданин

преди 4 години

Проф. Денчев не е никакъв професор. Купените гласове извадиха очите на цял народ, а той говори за демократични избори? Слугинажът е не по-малък бич от корупцията.

24

Гробокопач

преди 4 години

Както изборите в София трябва да се касират, така и този професор трябва да се атестира, на какво основание е станал професор! Нема да коментирам излъчването и физиономията му, щото там ще кажат, че по принцип, мястото му е на къра, а не на университетската катедра!

23

Анонимен

преди 4 години

Демократични ли. Ако това са демократични избори аз съм трамвай с гумени колела. В махалата плащането за глас достигна 200 лв. Самите Роми се похвалиха. Познавам много роми тъй като живея на две преки от махалата често си пием пиенето с тях и разговарям. Оплакват се че нямат работа а по Живково време са работили в заводите. Сега ровят в контейнерите събират шишета и хартия и изкарват колкото за хляб. А този да вземе да се скрие че ако го набарат ромите ше му покажат какво демокрация по ромски.

22

Анонимен

преди 4 години

Тоя плъх излиза *** на Боянският прилеп и Пияндурника ходи бедз дирник...

21

На пазар

преди 4 години

Верваш ли си?

20

Анонимен

преди 4 години

ПО МЕДИИТЕ ПРОПЪЛЗЯХА ОДРИСКАНИ ПЕНСИИ ОТ ТОТАЛИТАРИЗМА ДА СЕ ЛИГАВЯТ НА ТЕМА ДЕМОКРАТИЧНО.

19

pipo

преди 4 години

Ако изборите решаваха нещо, те щяха да ги забранят! А демокрацията е най-лошата форма на управление, но за съжаление не сме измилили по-добра! Точните думи, изречени от доста доказали се хора...

18

Анонимен

преди 4 години

Въведете машинно и електронно гласуване. Стига с тези бюлетини, протоколи и незнам си какви глупости. Щом имахме успешно електронно преброяване, защо да нямаме електронно гласуване? Страх ви е от това, че ще загубите тотално. Щяло да има хакерски атаки, що сега с бюлетините нима няма?

17

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 7 Като те чета, явна твоя мозък си е промит по рождение.Комунист е моя татко , комунист ще съм и аз.Така е , нали ?

16

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте да повтаряте, че са били демократични. Може и да хване дикиш.

15

факт

преди 4 години

Точно обратното, изборите бяха както преди 1989 година. Нагласени, манипулирани и с част от гласуващите, получили команда за кого да гласуват. Да горят в Ада всички политици, партии и цялата им *** от симпатизанти, особено тези от герБ и дпс, и останалите гадинки. Винаги ще съм с опозицията, които и да са те.

14

Германия

преди 4 години

Лъжеш,"професоре!"Тук съм повече от 10 години!Видях избори и на Канцлер ,и на партии ;и за еп - Не слага билбордове,не облепя де що намери с глупави лозунги-клишета,НИТО ПАЛЯЧОВЦИ плямпат по медии месеци(почти година)ПРЕДИ и още толкова След избора!Всичко се свежда до снимки на кандидати на видими места но не и по витрини и където още се сетиш!НЕ КУПУВАТ гласове!в Зап Германия съм,И такива като теб Никой не кани да "обсъжда"вота

13

Българин

преди 4 години

Ченгето се активизира! Какъв "професор" е този гнусен ***?

12

Сараите

преди 4 години

Се провикна професорът от училището на Сараите !

11

абсурдистан

преди 4 години

щеф на Мултигруп говори за честност и демокрация !

10

Даскала

преди 4 години

При 600000 невалидни бюлетини ,кои със оцапани знаци, кои със симпатично мастило и при толкова купен вот ,къде видя тоя Стоянчо димократичното в подмяната на вота?

9

zevs

преди 4 години

професоре(не знам какъв професор сте)КАКВИ ДМОКРАТИЧНИН ИЗБОРИ,КОГАТО СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ!???

8

Анонимен

преди 4 години

Всеки втори професор, а Премиерчето ***.Така е в Абсурдистан.

7

Анонимен

преди 4 години

Поредната гербава Шу Шу мига, пусната да промива мозъците на материала.

6

Анонимен

преди 4 години

Беше депесиер. Кога стана гербериер?