107

Анонимен

преди 4 години

Едва ли се го пребили, по- вероятното е да са му били 2-3 шамарчета. Ама като в театъра винаги трябва да се търси конфликт.

106

шматка

преди 4 години

А аз не знам защо въобще съществува тази професия.Има си квартален полицай.Защо не ги носи той като по този начин ще бъде и в по близък контакт с контингента в района си.

105

Здравей

преди 4 години

В гета да са придружени от патрул и да имат застраховка "здраве" в Армеец

104

Кина

преди 4 години

Алоооу, Държавата !Проспа симптомите, раковите клетки вече ти надвиват !

103

Анонимен

преди 4 години

Нали Бойко Борисов (според самия него) бил обичан от ромите, и той също много ги обича... Та това е резултатът!

102

До 104

преди 4 години

Ти като работиш не се ли договаряш преди да почнеш работа за заплатата!?Или се договаряш за едни пари а после искаш 11 пъти повече и заплашваш с бой.

101

Константин

преди 4 години

От ръководството на съда са изпратили предложение за законова промяна до Висшия съдебен съвет посегателството срещу този тип служители да бъде защитено от закона.Toва изречение ми е много странно, досега е можело да ги биеш призовкарите ли? Сега се замислих, това е кофти професия.

100

Анонимен

преди 4 години

Призовкарите са като тия дето ало измамниците ги пращат за парите! Само че едната страна са легалните ***

99

Поща

преди 4 години

Призовките по гетата да ги разнасят онези съдии, които се стараят да пускат ромите от ареста или ги потупват по рамото с условни и други леки присъди.

98

Mockingbird

преди 4 години

в такива случаи съдиите и/или прокурорите да бъдат задължени сами да си носят призовките по домовете... или някой от централата на цк на бхк, което на практика е едно и също. имам предвид съдът и цк на бхк.

97

Анонимен

преди 4 години

ти като работиш алкохол и цигари ли ти плащат? ти не ядеш ли ? бай *** великия чорбаджия се чуди защо хората му искат пари като му работят отврат

96

Анонимен

преди 4 години

Преписката отиде в Прокуратурата а от там получих писмо в което ме уведомяват за отказа да образуват До съдебно производство защото Нямало престъпление те си искали Аз съм давал!Ето това закона в България да ви е честит новия главен Прокурор които като стария няма нищо да работи!

95

Анонимен

преди 4 години

Сега ще ги осъдят с мъмрене и на 500лв глоба която никога няма да платят, а съдията за "високо експертното" си мнение ще вземе 5000лв заплата, плюс 13-та и 14-та и бонус.

94

Анонимен

преди 4 години

Когато това се случи в Габрово, напитки биха продавач, защото не им даде да тормозят клиент в магазина - градът се вдигна на бунт. Успяхме да издействаме да не ги пускат от ареста. Обаче ... Познайте! Правителството изпрати жандармерия да окупира града, дни наред бяхме най-охраняваното място в България, градът оцепен от жандармерийски коли, пълна блокада - щот сме се осмелили да се съпротивляваме.

93

Анонимен

преди 4 години

По тошово време като видеха милиционер, минаваха на другата страна на улицата. На служител не смееха да шукнат. До един работеха.Сега те са господарите. А се е опитал да им припомни някой, че не са по-равни от всички останали, а са го пребили.

92

Анонимен

преди 4 години

Просто ,,призовкарите'' са ги забравили да го богопомажат,защото до сега в тази сладка държавна службица не е имало инциденти до сега.Но и това ще се оправи.Да му мислите вие които сте отлъчени от богопомазаните.Вас може и не само да ви бият,но никой няма да пише за това по вестниците и медиите.На магарето работата му е да опъва каиша,а на държавният копой работата му е да пази господарите.Вие му мислете.

91

Анонимен

преди 4 години

нали бай *** иска да е връзкар, нищо че е некадърен, да се оправя с връзки сега скоро и државата ще му вземат

90

анонимен

преди 4 години

Бъдещето е тук- анадол+ индиици!!RIP bg...

89

Анонимен

преди 4 години

Цацаров, ще се самосезираш ли или ще чакаш сигнал? Или ще чакаш приемника ти да вземе решение?

88

179

преди 4 години

Аз нали ви казах ,че ромейте са ни бич божи както Немските племена са били за Римската империя. Агресията я има от години а наказани все малко. Ние пак сме си същите гонещи големата пара и живещи на друга планета. Реалноста ни става ясна само като почука на вратата . Черта на Българина е ,че е силен на приказки но слаб на дейстивия. Много обича да се хлави това го умее до съвършенство. По между си сме учуждени и студени. За 30 г в такива същества сме се превърнали.