19

до 2

преди 4 години

Те друггарете биха се разтреперили ама нямаме наш Пиночет.Ако го имахме щяха да видят конят боб яде ли.Обаче такъв няма и засега другарете само потъркват доволно пъце и крадат като за световното.И така вчерашните първи *** станаха първи капиталисти.

18

vlady

преди 4 години

Гордостта на бившата ГДР е световния рекорд по краснопис в шахматното първенство на страната 1976г. - агентите на ЩАЗИ и КГБ не успяват да разчетат записа на отложена партия.

17

всяка система

преди 4 години

си намира палачите и обикновено това са най-жалката и безморална част от обществото - хора с кпмплекси за малоценност, злобни, алчни и завистливи - това са сътрудниците на репресивните органи от ДС. Огромната част от тези помичри се знае по телевизия, обществени изяви и т.н. Пример за подобно влечуго е Тошко Колев, изгорил живота на хиляди негови колеги, приятели и роднини. Продажник, който се прикриваше зад комедийни роли с критика към социалистичсската система, така хората му се доверяваха.

16

Анонимен

преди 4 години

Изтекоха всички документи на ЦРУ в Уикилийкс, защо да не прочетем и документите на Щази? Подслушвали Меркел.

15

Анонимен

преди 4 години

Закахърили се за архивите на ЩАЗИ, а не питат, кога ще видиме българските архиви, които са задигнати от Москва ?

14

F5

преди 4 години

Свилен Андреев е фамилията, но надали той е залял момиче от УНСС с киселина, пръстовите отпечатъци от доказателствата са изтривани, после лепени наново, самата камера може да е монтаж. И телефонните записи също. И баща му може да са подменили с двойник.

13

F5

преди 4 години

Лиляна Шапкаджиева от Силистра си е имала гадна двойничка още от ученическите години. Не всяка сатанинска секта е баш сатанинска, а и истинската Лиляна или Люляна надали участва в такива секти. Тази, със сабя в ръка, навярно е трета двойничка. И двойничка на Николета Николова от Силистра е била със сабя, но доста грозновата, за разлика от истинската Николета. И двойник на Явор Ангелов е замесен.

12

Анонимен

преди 4 години

Най-сигурния начин за унищожаване на документи е камината.

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

И като се възстановят какво ?Минали са 30 години от тогава. Много от хората не са между живите. Други са на преклонна възраст и отдавна не са част от управлението на държавата.Стига с тая Държавна Сигурност, независимо дали се казва ЩАЗИ, СЕКУРИТАТЕ или ДС !Това са плашила развявани от днешната евроатлантическа система, с които плашат хората и оправдава собствения си провал.Защото днес 30 години по-късно можем спокойно да кажем, че освен социализма и евроатлантизмът излезе едно недоносче.

10

F5

преди 4 години

Стоян Карагенов от Силистра / Калипетрово е един много хубав мъж, имал грижата за сигурността ви, Електра СОД. Тези, които всъщност крадат колите и жилищата ви, са подменени военни.

9

пецата

преди 4 години

И тая взема заплатка да реди пъзелчета , за 3 поколения калинки ще има работа , бас хващам че в екипа от 10 човека всички са с родствени връзки до сребърна линия

8

агент Ерика

преди 4 години

ой ве, ой ве, нядявам се че найн. ако се възстановят така ше ми лъснат кюлотите и осрандисания памперс че мали мали недей. ама моите хора дето уж татко ми ги варил в некви камери, т.нар. джугшвилита ще се погрижат моите документи да не бъдат възстановени.

7

Az

преди 4 години

А при нас всички ДС агенти днес са в парламента с честни бизнеси, куфарни милионери. Ганята си трае, има ракия и салата, парно плаща като поп и му дреме на швепса, да ходят будалите да гласуват и да стачкуват...

6

`Аднешното Щази?`

преди 4 години

Днешното Щадзи е същото като нашата ДС. Не стигат лагерите, не стигат отродяването на македонците, не стигат репресиите.... ами и днес трябва да ни управляват същите наследници на комунистическите главорези.

5

А днешното Щази?

преди 4 години

Новите либерал-болшевики с тяхната нетърпимост към всяко различно мнение, с доносничеството в социалните мрежи и банването на неугодни акаунти, с яростното охулване, а вече и практически репресии срещу всеки, който се обади срещу джендърните фантазии и цветния расизъм - това да ви напомня с нещо мрачното близко минало? И този тоталитаризъм ще процъфти колкото и предишния.

4

Анонимен

преди 4 години

Ние не можем да им стъпим на малкия пръст на немците в това отношение. Те изнесоха за миналото си много повече неща, много повече хора успяха да се доберат до досиетата си. Направиха и много филми които показаха през какво е трябвало да минат обикновените хора ако искат да се доберат до роднините си от Западна Германия. А това, че вече нямало смисъл - не съм съгласен. Това, което претърпяха не само немците, но и всички народи от Източна Европа си е престъпление срещу човечеството.

3

Светозар

преди 4 години

А не е ли било по - просто и ефикасно, да ги изгорят, вместо режат и късат ? Както е направила нашата ДС с най - секретните документи.

2

Анонимен

преди 4 години

Безсмислена дейност. И всички да ги възстановят няма никакво значение отдавна.

1

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре треперете ли?