223

Изнервен

преди 4 години

До true. Искам да ми предложиш име на човек, който е свръх честен, независим и одобряван от цялото общество кандидат за главен прокурор. Чакам.

222

Анонимен

преди 4 години

ГЕШКАТА, ТИКВАТА , ЦАЦАРКАТА = МАФИЯ

221

Анонимен

преди 4 години

***.

220

Анонимен

преди 4 години

Русофилите не могат да ппростят на Плевнелиев, че вместо да каже "Русия е агресор", не е казал "Русия е окупатор"...въпреки, че и двете са верни !

219

Анонимен

преди 4 години

Президен ли е, дървен *** ли е... не е ясно.

218

Питам

преди 4 години

До Pilot 218 Имаш в предвид президента Плевнелиев нали ?Умен мъж , евроатлантик.

217

Анонимен

преди 4 години

Хайде моля защитниците на мутрокрацията да млъкнат!

216

анонимен

преди 4 години

този път се изложи твърде много,да се пише политик

215

Зозо

преди 4 години

Румен ветото пак ли се е проявил? Абсолютен резил е този. Добре, че му остава още малко от мандатчето....

214

Анонимен

преди 4 години

Е Радев правилно говореше,как се гласят нещата..но тук е България..върнал на ВСС и веднага отново ще се предложи ..))

213

Татяна Дончева

преди 4 години

Предлагаме Татяна Дончева за главен прокурор, тя им знае сицкото врътка и на леви, и на десни, и на центристи, и на патриоти, и на малцинствени етнически партии.

212

True

преди 4 години

е какво като са гласували 20 души при 17 минимум. Те май нямат избор нали, директно им е спуснат "нашия" човек, "няма не искам, няма недей".И освен това Радев какво да прави агитката под прозореца си, като президент не може да ги пренебрегне, че после да му реват че не ги зачита. Така че герберастите не му дават друг ход, да са мислили умниците.

211

?????

преди 4 години

а герберасткия министър защо не предложи и друга кандидатура че поне да има конкуренция макар и на "ужким".Това да не им е стрина сталина дето уреди хем единствена кандидатура, хем Бою плати с нашите пари на кой требе да няма вето.Колко ни струва поста на стрината - ами свръхскъпи самолети за Дони, транспорт, животновъдство, земеделие за макрон, Белене за русия и накрая кръга около стрината ще намаже а за нас сметките, милиарди, милиарди. На кухи тикви такъв Вожд.

210

Pilot

преди 4 години

Едно голямо ДА за ПРЕЗИДЕНТА ! Останалите не си струва да ги коментираме !

209

123

преди 4 години

Ок

208

123

преди 4 години

Ок

207

Браво

преди 4 години

на президента за достойната позиция! Нито БСП, нито ГЕРБ, нито ДПС са против тази кандидатура- угодна им е!Само уж самообявилите се за десни от ДБ декларираха срещу нея!Така, че какви бе се *** та, решетниковци и тем подобни пристрастия ще обвините президента! А може би по правилно, заради съвпадението с позицията на ДБ ще го квалифицирате за ***?Просто си плюете на инат, без да може да оцените обективно казаното от президента, а тоняма как да се опровергае!

206

Шифрограма Масква

преди 4 години

Молодец, Радев! Ты наш истински (п)резидент! В.В. закачи и на теб лъскава тенекийка за заслуги към Матушка Рассия като на Героя от Копринка Никалай Малинав. На мен ми духнали под опашка и ме изритали за 10 години от моя болхарска губерния, ама шпионска мрежа още действует. Так держать - саботирай всяка инициатива на русофоби, ако и тебе изгонят с камъни и дърве, моя дача на Рубльовка винаги отворена. Довечера чака теб на радиостанция за инструкции. В името на Бог Вова - ура!!! Твой: #ников

205

Анонимен

преди 4 години

Обясненията му са ала-бала,а по-точно шменти-капели.Когато заемеш позицията на 4-и несъгласни,от които един абсолютно преубеден,а пренебрегнеш 20 от ВСС,никакви доводи не могат да оправдаят смешната и жалка пародия,в която ти си марионетката!

204

Анонимен

преди 4 години

Радев е подходящ за военен прокурор в "народния съд"...да не дава Господ !