7

Анонимен

преди 4 години

вероятно всички сте гледали филма "аватар",на чия страна бяхте във филма,на хората или на сините.Там хората са точно и вярно описани,едно към едно,сините са идеализираната връзка на човека с природата.Погледнете в себе си и решете на кого приличате и на кого искате да приличате

6

Анонимен

преди 4 години

До антизатоплист5% е силно занижена стойност и служи като оправдание за да продължава вредната човешка дейност,тъй като е икономически изгодна

5

антизатоплист

преди 4 години

До Анонимен Не отричаме затоплянето, а твърденията на зелените тоталитаристи, които без никакви аргументи твърдят, че затоплянето се дължи основно на човешката дейност. Доказано е научно (но не от платените от вас учени), че човешката дейност допринася до 5% за увеличението на СО2 в атмосферата. Смешни са и твърденията и предсказанията за климата след 10, 20 или повече години, след като не могат да предскажат какво ще е времето утре.

4

учЕн от БАН

преди 4 години

Живака вече не се използва в съвременните термометри. И само по себе си живакът не достига до тази температура ама както и да е.

3

Анонимен

преди 4 години

До Хан ТервелВече не сте оригинални антизатоплистите. Каквото казахте, си го казахте. Остана ви само да повтаряте едни и същи безсмислени аргументи. Тази година имаше рекорден брой инфаркти по черноморието. При това млади хора. Дори и да не ви е очевидно, че става нещо с климата, поне пробвайте да повярвате на учените. Съвсем ви се размъти главата с тези конспирации. Вече не се чатът коментарите под подобни новини. Просто се излагате.

2

Хан Тервел

преди 4 години

Интересно и през 1963г. ли е имало глобално затопляне? Но понеже я е нямало Грета Тунберг, не са го отразили.

1

Джедай Мастър

преди 4 години

А после се прибираш и си пускаш парното...