97

невероятно,но факт!

преди 4 години

"Не питайте какво е направила държавата за вас,а се попитайте какво вие сте направили за държавата си" - Джон Ф.Кенеди

96

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

То и аз в момента да живея в България ще съм НЕЩАСТЕН!!!!Кое нещо е "наред",че хората да са щастливи!!!!

95

До 97

преди 4 години

По времето на НДСВ бяха милион и четиристотин хиляди.Каква е съдбата на единият милион - най-вече семеен бизнес не знаем, това са емигрантите?

94

До 97

преди 4 години

Не визирам лекари, юристи, а такситата могат да са на частни лица - без посредничество на фирма, не визирам и фризьорите, и семейните магазинчета.Не визирам соца, а справедливо общество, без васали на политиците.

93

Анонимен

преди 4 години

96,Като се има предвид, че всички фирми в страната са 400000, включително ЕТ и ЕООД таксиметрови шофьори, фризьори и т.н. Ти всъщност искаш пълна национализация и връщане на соца от 80те, нали? Чудя се колко хора са ти цъкнали плюс, защото не са разбрали какво пишеш. Иначе за кражбите за се накажат си е ок и явно просто не са осмислили цялото.

92

Всеки човек

преди 4 години

Българинът ще си върне щастието, когато всичките бандити на прехода бъдат в затвора.СДС, БСП, НДСВ, ВМРО, ДСБ, Реформатори, ДПС, ГЕРБ.И васалите им 400 хиляди фирми перящи парите на властоимащите, а на отрочетата им отнемане на БГ гражданство, отнемане на банкови сметки вклч. офшорки, имущества в и извън БГ без право на връщане в БГ, и натирването им с мощен шут в чужбина да берат ягоди и протокали по чуждоземско.Тогава ще сме Нумбър уан по щастие, не за едно, а за няколко поколения напред.

91

Анонимен

преди 4 години

Еми нещастни сме. В тая свинщина мафиотска как да сме?!

90

До 90/91

преди 4 години

Това са анекдоти, аз пък познавам семейства, дет правят точно обратното. Но няма как да си щастлив, щом децата и внуците са в чужбина. Това е вярно. Затова хората са правили по-много деца и едно е оставали да ви гледа, а после наследява къщата. Тези пенсии са абсолютно ненужни, при голямо семейство. Утре, ако фалира държава и до тебе има млад човек да те гледа, ще оцелееш. Ама... Ако няма, вече си за никъде.

89

Анонимен

преди 4 години

Нещастието да си българин-вече и официално.

88

От 90

преди 4 години

Всъщност исках да наблегна на друго - как да сме щастливи с деца избягали от България?

87

До 89

преди 4 години

Познавам много хора в България с деца в чужбина, но никое от тези деца не праща пари на родителите си в България. От време на време повечето родители пращат пари на децата си в чужбина, а някои го правят всеки месец. Мит е, че роднини от чужбина издържат роднините си в България. Може да има отделни такива случаи, но не е масово. Аз самият имам две деца в чужбина и съм пращал доста пари.

86

Пенсиите като...

преди 4 години

Цяло са слаба работа. Преди да ги има, вашите деца щяха да ви издържат на старини. Затова хората са правили много деца. И сега има пенсионери с 200 лв, ама децата им от чужбина пращат някой лев. Но това е половината история, другата е че трябва да има някой млад да ви гледа и шета из къщата. Вие и много пари да имате, като нямате сили да шетате, или да се чете дърва и д-р. Слаба работа...

85

Анонимен

преди 4 години

Балканецът никога не може да е щастлив на външен вид като протестантските нации от западна Европа, заради коренно различното схващане за света като съвкупност от негативни външни фактори извън човека, заради взаимоотношенията наши-ваши, близки-чужди и т.н.

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 85 говоря за сегашните мутри и за всички БКП та всички са от едно БКП

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84 явно говориш за БСП -БКП ,защото мутрите са тяхно отроче....

82

Анонимен

преди 4 години

Гласуващите за мутрите не осъзнават ,че някой ден и те може да стигнат до пенсия ако стигнат до пенсия ги чака същото и тях ама щом искат да гласуват за мутрите

81

Анонимен

преди 4 години

До 81 не получават хиляди а само лв

80

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80..България не се състои само от пенсионери ,...има и друго общество...А самите пенсионери в крайна сметка одобряваха комунизъма ,а и той затова и сега им се отблагодарява ,като ги държи гладни...Затова никога БСП и комунизъм...

79

До 74 и75

преди 4 години

Защо да не щастливи пенсионерите, ако получават 150 хиляди и 200 лева пенсия, какти си написал? За съжаление в България няма посочените от теб пенсии.

78

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си говорим милиони пенсионери не ядат а го карат само на вода пенсията не им стига за да си купят ядене и го карат само на вода и това са милиони пенсионери като в Африка сме даже в Африка сигурно не е така тук е така