18

анализатор

преди 4 години

До Истината Мислителю,много внимателно следи какво Боко Тиквата ще ти донесе от САЩ след срещата с фустопоклонника Трамп!Философията на янките е целуни ме по *** или ще ти разбия мутрата!Следи дали майстора на нежни музикални форми Баце ще ти каже за какви заповеди във вреда на България отива там!Мисли за София не за Берлин...ако има с какво...

17

Щирлиц

преди 4 години

Ще започне и през фередже да го гледа,спокойно.

16

Истината

преди 4 години

Нормално да е зле източен Берлин. Погледнете-където е минал руският войник, навсякъде е зле! Какво само вият за измисленият Холокост, да кажат нещо и за многото избити без съд и присъда от комунистите в тези страни! За разлика от нас, много други страни се вдигнаха на бунт, и сега са значително по-добре от нас! Ние само хленчим, и нищо друго не правим...

15

HeinrichHimmler

преди 4 години

Толкова скандали има, че платените журналисти няма за какво да пишат, все п.к скандалите са във властта , а властимащите държат медиите изкъсо като кукла на конци! Затова и няма за какво да се пише и не спират да се измислят едни и също статии . Това ви е общо десетата статия за Берлинската стена този месец. Имам чувството , че сме 1989 и тъкмо са я бутнали !

14

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтига писа глупости,след като събориха стената,унищожиха икономиката на ГДР,закриха им маса заводи и работни места,самите немци се оплакваха,че нямат работа.

13

Анонимен

преди 4 години

Луксозни квартали вече няма (освен Целендорф, който е бивше село и има еднофамилни къщи). Точно на Зоологическата на запад има най-много бездомни, защото там има църковна мисия, и гледката е ужасяваща. Иначе разликата между двете части са панелните квартали на изток, които бяха най-бедните, но вече навсякъде стана гето.

12

Иванов

преди 4 години

Бъра-бъра, пет чадъра.

11

Анонимен

преди 4 години

ДС нищо не струваше пред ЩАЗИ. В България, Червения терор с тихия коварен преврат 1944- 1958, 60г. Създаде ДС После тръгнаха, доноси, разбити семейства, разводи, подкупи, страх и дефицит във всички браншове. Докато дойде кризата от 1980г. И соца. Тръгна да си ходи.

10

Румен

преди 4 години

Гледах филма на Германия "Живота на другите". Направо ме "разби" и няма да го забравя. Това е самата истина за ЩАЗИ. Един голям филм сътворен за действителния живот пна ГДР..

9

Анонимен

преди 4 години

Колко повече комунизъм толкова повече промити мозъци. Комунизъм , ако има ще дойде не с пропаганда, агитация и насилие , а от собствен мироглед на човека.

8

Румен

преди 4 години

Така ще го вижда защото ЩАЗИ бе неподкупна , а работеше с хъс. У нас в юНародна Република България.Всичко се уреждаше с ВРЪЗКИ. Мене ме взимаха за Връзкар. А аз действах с подкуп. И уреждах някой работи. Дори и елитна *** можех да уреда на член на БКП. А аз си бях безпартиен.

7

stalinista

преди 4 години

Макрон вижда само единично и то висококвалифицирани мигранти от Кот д'Ивора и Гвинея

6

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига.. Бил съм в Берлин... Нормален град със съвременните си проблеми... Няма двойно, тройно, нормална столица.

5

Мерка Ангелкова

преди 4 години

Не е вярно, от как поканиха мигрантите виждат тройно, а и почнаха да бременеят

4

Анонимен

преди 4 години

Смятайте какви щети е нанесъл комунизма щом най силната държава в Европа не може да се справи със щетите вече 30 години! Западна Германия е наляла трилиони за да възстанови източна Германия и още се усеща по ниския стандарт.А какво остава за една малка и бедна страна като България където няма кой да ни помогне? Вероятно и след още 30 години България пак ще е най бедната страна в ЕС.Няма по унищожителна идеология от комунизма! Дори и исляма не е толкова вреден.

3

Анонимен

преди 4 години

Де я циничката да ни обясни основните на Имиграционатта политика на Западна и съответно на Източна Германия?Да даде отправна точка за разсъждение върху въпроса:"Що е то неинтегриран и асоциален скакауец?

2

минувач

преди 4 години

Берлин е голям (и богат) град - може да си го позволи. И Лондон има 3 летища и Ню Йорк, за стадиони и футболни отбори не знам, но сигурно са и повече.

1

Анонимен

преди 4 години

И аз виждам двойно след щестата ракия.