24

Нов мониторинг

преди 4 години

Отпада, защото ще има нов с обща система за държавите от ЕС, ама ББ откъде да знае!

23

Маймуниторинг

преди 4 години

По смисъла на действащите в момента закони, пп герп е организирана престъпна група формирана с цел да "усвоява" еврофондове и пари от държавния бюджет (чрез увеличаване на външния дълг). Фалшифицирането на избори е допълнителен бонус.Изпълнете това!

22

дедо Ташунко

преди 4 години

Нишо не сте изпълнили като хората, Борисов. Това е ясно и на дечицата от детската градина! Омръзна ми да бълваш лъжи и хвалебствия!

21

смях

преди 4 години

"Борисов беше категоричен, че гарантирането на върховенството на закона и занапред ще бъде приоритет за страната ни". Това изречение ме накара да се смея и да плача. Той вярва ли си?

20

Верно, а?

преди 4 години

Вервам ти Тиквоний! Изпълнили сме всички условия: 1. Ограничихме властта на гл. прокурор--Гешев може да бъде разследван САМО от Гешев. 2.Направихме ВСС- ръководен орган на съдебната система--като в него преобладават избрани от депутатите на ГЕРБ "професионалисти". 3.Имаме независима съдебна система - която дори се отчита с SMS по време на заседания на ВСС пред Еднокнижника. 4. Имаме политически независима полиция - на нея Тиквоний и нарежда какво да прави по телефона.

19

Анонимен

преди 4 години

Никакви условия не сме изпълнили. Просто видяха, че мониторинга е безполезен инструмент и по никакъв начин с тоя механизъм не могат да повлияят върху страната.

18

Анонимен

преди 4 години

Изпълнил си баба си. Просто видяха, че няма оправия тук и Ишиаса ти бутна гювеч, но сега ще започе сериозен мониторинг за всички и бързо ще спират кранчето.

17

Анонимен

преди 4 години

Ей, много лъже този човечец. Това ми заприлича на онова за завода за фарове за Мерцедес, дето се оказа, че не били скъпите фарове, а мигачите.

16

Радослав

преди 4 години

Само Бай Тиквондур може да обяви победа когато мониторинга се преструктурира в нов такъв и наш Бай Ромулчо да застане в ефир и да ръси глупости, че били сме изпълнили изискванията, ха еми тогава защо не сме в Шенген бе? А да от 15 годишен приоритет се превърна в треторазрядно по важност нещо защото ви писна да ви бият с кокалчета по канчетата, че за нищо не ставате! Хората ясно си го казаха, просто мониторинга се преструктурира и после ще минем под надзора на новата система-кратко, точно и ясно!

15

Анонимен

преди 4 години

Добре, че въвеждат нов механизъм за мониторинг на всички, иначе още дълго щяхме да сме оплюти и порицани.

14

Счети

преди 4 години

Първо той въобще не е чел доклада, а някой му го е преразказал. Второ в самия доклад нищо не е казано, че е изпълнено, а само са описани някакви неща, който дори не описват истинската същност на нещата. Не са цитирани никакви успехи на властта в насока корупция, правораздаване и върховенство на закона. Ако се чете между редовете изводът е, че ЕК вдига ръце от нас по тези точки, защото няма оправия. Докладчик беше споделил, че като се среща с Цаца знае, че той лъже, но няма какво да направи !

13

Анонимен

преди 4 години

Абе кой сам ще се откаже от инструмент за омачкване? Бате бил слушал... е хубаво ама утре идва ниночка и не слуша и тогава какво правим? Стара Европа са полудели и се чудят как пуснаха вишеградците и сега си скубят косите. Нашата интеграция, обаче, приключи- до тук и с шенген и с еврото и с наблюдението.

12

Анонимен

преди 4 години

До 11 абе и БСП и ГЕРБ са за закриване. Няма какво да се лъжем. Тука конфликта е кой от кой по - мафиот, не кой от кой по -добър за държавата. И двете мафиотски структури не заслужават милост.

11

Анонимен

преди 4 години

Бесепарче от зарана жално виеНа крак отново е руското звеноА Бате Бойко като тъпани ги биеБате Бойко е пак номер едно

10

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ДА ИСКАТЕ ЧЕРВЕНИТЕ- ФАЛИРАМЕ ДЕ ЩО ИМА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ СА В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ. СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ ПОГРОМ.

9

Анонимен

преди 4 години

Нищо не е изпълнила Тикво!Несе напъвай с лъжите си щото омръзна на народа ей!

8

Анонимен

преди 4 години

ДА КАЗА КОЙ ОБРА БГ БАНКИ КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАХА-13БРОЯ- КОЙ- ОТ ПАНЕЛКИ НА САМОЛЕТИ И РОЛС РОЙС И ДВОРЦИ- КРАДЦИ- 1.1995Г/2.1997Г

7

Анонимен

преди 4 години

Бойко май и ЕК е заблудил като гледам. Или те заблуждават него. Не знам. Знам само, че държавата ни е зле и икономиката ни запада, а Бойко отново се изяви като долен лъжец като ми говори за това, че "гарантирането на върховенството на закона и занапред ще бъде приоритет за страната ни". Не знам дали той си вярва, ама сериозно. Вие вече вярвате ли му?

6

Анонимен

преди 4 години

ДОБРЕ ЧЕ ЧЕРВЕНАТА СВИНСКАТА ЧУМА КАЗВА САМО ИСТИНИ..САМО ДЕТО ОЩЕ НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ОТ КЪДЕ ВЗЕ *** ДА ПРИВАТИЗИРА ТЕХНОИНПЕКС- ТОГАВА МИН ЗАПЛАТА БЕШЕ 2500ЛВ, НЯМАШЕ 1 ДЛ- 3000ЛВ БЕШЕ 1 ДЛ- ОТ ГДЯ ***...

5

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА ЛИ- ХАЙДЕ БЕ- НЕ МИНАХА ЛИ ИЗБОРИ НАСКОРО, А КАКВО КАЗАХА ИЗБОРИТЕ, ОЧИЛА ДА СИ КУПИТЕ И СЛУШАЛКИ- ОСТАВКА- ДА БЕ ДА.