145

Alastair

преди 4 години

Na baza syvremennite nachini na otglejdane na jivotni i dobiv na meso, po dobre e chovek da ne go qde izobshto.

144

ПРОСВЕТЕН до 149

преди 4 години

Абсолютно точен и коректен коментар!!!!В Държавите от Западна Европа е така и заради това има покупателна способност,а не като в България!!!!!

143

Анонимен

преди 4 години

Живея в Англия. Не ям свинско, но се загледах сега. Може да се види от всеки. Цената тук е от 3.60 до 7.00 без да се имат предвид промоции и т.н. Не го смятайте курс на валута, а го мислете 1:1, т.е. за четири пари тук си купуваш кило свинско със заплата 1500-1800 пари. Много ви стрижат в България хора... Но четох, че на последните избори пак сте си поръчали от същото... Ми хубаво...

142

Величко Георгиев

преди 4 години

Напролет, като няма свинско, ще ядем агнешко

141

Анонимен

преди 4 години

Хубаво ли ти Господине, а дано ти мине?! Да ви приседнат всички пари, които Българския "бизнес" правите на гърба на бедния народ. Боб и леща ще ядем, внос от Египет, но парите които изкарвате на наш гръб няма да ви стигнат да си купите нито лекарства, нито мезонети в Рая.

140

гост

преди 4 години

А,каква изненада.....Целта е постигната,да купуваме месото на монопола.....Как сте господин Борисов,сигурно сте горд политик и патриот???......Сигурен съм,че утрешния ден ще се погрижите за прираста на България с емигранти,чудесно господин Борисов!!!.....

139

Анонимен

преди 4 години

това е пример за разпад на територията Мухобоико крадлив

138

Анонимен

преди 4 години

Абе ако ще и цената на златото да има - все едно е. Няма да го ям. Няма да умрем без него.То нали затова изтрепаха на хората прасетата - да продават само монополистите свинско месо!Така беше миналата година с агнетата и яретата.По-преди с пилетата.Догодина май са кравите наред.Все ще намерим какво да ядем. Може и до комшиите да отккочим на пазар. Там има поне нормални правителства, които се грижат за народа си.

137

Мария Атанасова

преди 4 години

Сега напишете, че Гражданската "може" да скочи, че застрахователите са силно на загуба; в болниците ще си плащаме официално+здравна застраховка; и нови глоби за шофьорите; унищожиха БДЖ, сега автобусите ще вдигнат билетчето ПАК; такса електромер за БНТелевизия; болнични няма да се изплащат от работодателя, че и те "закъсали"... И се закрепостяваме да работим за купичка храна! За капак дайте една статистика колко милионера новоизлюпени сме направили.

136

Мария Атанасова

преди 4 години

До #138Експерт: И заразената скумрия "на промоция" румънската, откъде купувахме? От магазините за рибни продукти и месо или от веригата?

135

Мария Атанасова

преди 4 години

До #138 Експерт: Тия го разправяй на вечеринка със спонсорът си. В LIDL саламите и консервите Пикок и Барони са от Полша и Румъния. А то в Румъния чума нямаше. Истинското месо е по специализираните магазини за месо, все още останали. То цялата акция с умъртвяването я направиха по поръчка на ГОЛЕМИТЕ вериги! Лошо наистина, киселото зеле тази зима ще е с пиле...

134

1

преди 4 години

Спираме да ядем свинско и след няколко месеца цената ще се върне на нормалните си цени.

133

Експерт

преди 4 години

Пазарувайте от големите вериги магазини, там увеличението на цените е символично. Не се оставяйте да ви мамят дребните търговци спекуланти. В Лидл и Т-Маркет свинското е прясно охладено и с перфектно качество!

132

Я па ти..

преди 4 години

До 13 129 Какво американско 50 годишно свинско те гони теб ?Явно много мразиш американците , защото не можеш да живееш като тях.

131

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Много неща ще станат "лукс" за Българина,но все пак то е "нормално".Повечето хора не могат да си позволят качествена и разнообразна храна.Бай *** се "грижи" за обедняването и обезлюдяването на Родината чрез машинации,корупция,заплахи и.т.н. Хората са свикнали да "търпят" като преди 130 години назад и заради това цените на повечето неща ще продължават НАГОРЕ!!!!

130

До тоя преди мене

преди 4 години

И като дойде ледниковия период какво че ядеме, а ни научИ? Човекът затова е еволюирал, защото се е приспособявал към всякакви промени, ял е каквото има - плодове, зверове, научил се е да сади и отглежда растения - не само плодове ами жито, картофи, царевица.

129

От Учителят

преди 4 години

,,..32. Първата стъпка към победата над смъртта е хората да престанат да се хранят с месо и да започнат да употребяват плодовете, които са естествената храна за човека.''

128

Анонимен

преди 4 години

Мюсюлманиаци се съюзили с производителите на пилешко и рекетират народа,като му внасят свински грипове и чумове

127

Гери

преди 4 години

Добре, че дойде демокрацията и хейтърите се изнесоха от България далече, далече. Глобалния свят няма нужда от тях. Колкото до свинското месо , на който му харесва си го хапва. Говеждото е много по канцерогенно , да не говорим за морските дарове дето бъкат от радиация. Да не говорим за отровените плодове и зеленчуци от кемтрейли и кво ли не. Все още има чисти места, едно от които е България. Дано се опази чиста.

126

Мишо

преди 4 години

Диктатора Борисов, ще продължи да си купува гласове в гетата. Срам, позор и тъга! Докараха народа до пълно безхаберие, безверие и просешка тояга!Мъка!Сега зетя на Борисов ще му разцъфне бизнеса, нали внася месо от Америка. А ся..........