32

Иван

преди 4 години

Трябва законодателството да е по-гъвкаво и неработещите до 3 дена да могат да се освобождават. А сега ако вземеш някой на работа все едно се жениш за него. Работата е ясна: те ни лъжат че ни плащат, ние ги лъжем че работим.

31

Анонимен

преди 4 години

Към 31...... Та в момента не е рядка картинка в офисите да видиш хора, които не работят грам и по цял ден са в ютуб и фейсбук или играят игри. Все не са признати- вършели си работата някога, ама не им вдигали заплатата веднага и не ги повишавали(В рамките на до 6м масово почват така.), по-важно от спазване на срок е да уговорят ските за уикенда в работно време... Да не говорим колко останаха практически неграмотни с по няколко висши. Просто са разглезени и с набита идея, че нямат равни.

30

Анонимен

преди 4 години

19,Не е проблемът в липсата на добри работни места с добро заплащане, особено когато се говори за световна тенденция, а не само за България. Проблемът е съвсем друг и е в начина на мислене на новите поколения. Първо всеки иска максимума на мига и не мисли, че примерно колегата 20г е работил, за да натрупа опит и да стигне заплатата си, позицията с х000 иска 10г стаж и т.н. Второто е тоталното отричане на идеята да си даваш зор да учиш и трупаш опит. Нали има гугъл и там ще видиш за 5 мин...

29

Анонимен

преди 4 години

Чиф *** обяснява на гоите че е хубаво да нямат дом и да бачкат като роби цял живот.каква изненада.

28

R2D2

преди 4 години

Ще се сетите че технологиите колкото дават, толкова и вземат. Милениалите даже и на кино не ходят. Седят си вкъщи и се занимават с джобен тенис.

27

Шнапс

преди 4 години

Има световна гей мафия и конспирация. Като оставят мъжете без пари как те ще създават семейства? Жените сега са само с права и с никакви задължения. Затова и нацията загива.

26

няма лошо

преди 4 години

Пак се сравнявате с несравнимото , или както казват в сащ боли ме саксофона какво казал еди кой си ментор, като искате фабрики ходете в мексико или китай да бачкате под минимума на минимална заплата на сащ за час и спестявайте за каквото си сакате , ден за ден, от днес за утре , днес си жив , утре си умрял ,

25

Що да бачкат?

преди 4 години

Нито ще могат да си купят ново жилище, ама ново като ново, не някоя панелка. Нито могат да създадат семейство, твърде малко права има бащата, жената много, а пък децата най-много. Е как ще направиш семейство?

24

Чапо

преди 4 години

Американците обедняват ама не могат да ни бият по мизерия. Роденият през 1980 г. и роденият през 2000 г. не са в едно поколение. Първия е поколение Y (милениал), а другия е поколение Z. Но всяко следващо поколение е все по-увредено от технологиите. Не чакайте от поколението Z деца и семейства.

23

Анонимен

преди 4 години

Това от коя медия го копирахте?

22

Анонимен

преди 4 години

не знаех, че родения през 1980 г и родения през 2000 г са от едно поколение. Лично аз съм роден в средата на 80-те, в активна възраст в момента, работя и печеля прилично, с дете и живея под наем в София, роденият 2000 г. би трябвало да е студент и да се договаря със съквартирантите си за сметките за ток и да е много над нещата, свързани с жилищния пазар. причините поради, която аз нямам жилище и студента едва ли имат нещо общо.

21

Анонимен

преди 4 години

До БТАНе точно. Има такива с две деца, който трябва да си делят един имот, има и такива, чийто имот е на село, а повярвай ми, няма шамс, да си оставя консултанстата позиция в офис, в кокто имаме суши бар, за да се върна на село и да карам НУС за 1/6 от заплащането ...

20

Анонимен

преди 4 години

за 4.5 лева на час, в някой друг живот :)

19

Анонимен

преди 4 години

Това някаква фамилия ли е, какво е?

18

Бай Пешо

преди 4 години

И на младите не им се работи, но даже и да искаха в България няма добри работни места с добри заплати. 1-2 изключения нищо не значат. За да стане България богата трябва бюрокрацията и корупцията да се намалят наполовина.

17

Анонимен

преди 4 години

До РадославКакъв работещ си ти бе? Я виж с какво се занимаваш в работно време. Ти си просто един мрънкащ .

16

Радослав

преди 4 години

До 15Остави ги тия тиквени опорки-масата от работещите са на по 40-50+г. Ако отидеш в градовете които не са София и до някаква степен Пловдив ще видиш, че масово във фирмите са персонали пред пенсия или в близките 10-15г. ще се пенсионират!Тия лафове за рекордна производителност ги разказвай на конгресите на младежкото БКП (ГРОБ)!Ние работещите сме наясно с нещата защото всеки ден се сблъскваме с реалността!Младите не им се работи, а скоро работещите в момента масово ще почнат да се пенсионират

15

Анонимен

преди 4 години

Т.е. поколението Y са роби на едрия капитал и държавата, което е едно и също. А уж отмениха робството навремето. Не, просто му намериха нова форма. Демократична.

14

Анонимен

преди 4 години

До РадославКои заводи са празни бе шемет? В момента има рекордна заетост и производство за цялата история на България.

13

Анонимен

преди 4 години

Къв наем бе?! Всичко живо накупува апартаменти и по 100 коли. Направо да ги оплачеш, миличките!