13

179

преди 4 години

И на тоя ли дядо децата са му големата работа и са по София СПЕЦИАЛИСТИ И ГОЛЕМЦИ. Господ ни наказва защото българите сме станали като животни. Интересуват ни парите и славата само. И тъпкано ще си сърбаме попарата след години. Съдбата ни наказва защото сме слаби 30 години малцинството се гаври със нас и само ние сме си виновни и даже си го заслужаваме. Трябваха ми доста години за да го проумея. Не може да имаш жив възрастен родител и въобще да не му обръщаш внимание. Говоря попринцип...

12

Щерю

преди 4 години

По- голямо престъпление от това има ли - да свият на човека 80 литра домашна ракия...

11

Анонимен

преди 4 години

До автора:Много жалко за дядо ти, но тук не му е мястото. Пиши си ги, тези личните, в лексикона!

10

Берач на души

преди 4 години

Как ще докаже дъртия, че е дал 17 бона? Защо има толков ракия в дома си, това също е наказуемо?!

9

Xaxxa

преди 4 години

На кво основание са задържани? Може да са се договорили да довършат покрива догодина?! Какво прави толкова ракия в дъртия? Той защи не е зсдържан?!

8

ПроСоТо

преди 4 години

смех!...И защо са ги арестували?..-Ще ви кажа,защото те друго НЕ МОГАТ,освен да турат прангите..В какво ще ги обвинят?..-Че са поискали 17 хиляди?..-Ами нали сме в "СВОБОДНА ПАЗАРНА СРЕДА",тоест нема и не може да има ограничения за сделките...В "недовършване на работата"?..-Е,ако има подписан договор,в което се съмнявам,може и да ги осъди,но най-вероятно договорката е устна,а те са трима срещу един -ще кажат "така се разбрахме"....най-вероятно ще отнесе глоба за ракията..Това е битето бълга

7

Е,

преди 4 години

явно някои от пишещите тук и идея си нямат колко струва пълен ремонт на четирискатен покрив. Особено на голяма къща. Вярно, че са го натоварили доста в цената, но няма как и да излезе няколко хиляди лева. Да не говорим, че има керемиди с над тридесет години гаранция, с високо качество, и там парите скачат стремглаво. Друг въпрос е, че тези са измамници. Сега обаче да не го отнесе дядото заради ракията. Нали знаете колко са чувствителни на тема акцизни стоки.

6

Анонимен

преди 4 години

Платил им е преди да довършат ремонта ли. Ами той си е виновен. Трябваше да им дава колкото да имат да си купуват ядене и пиене а останалите когато завършат ремонта и изметат двора. А и на 87 години каъв ремонт е тръгнал да прави да не би да си мисли че ще живее още 30 години.

5

Анонимен

преди 4 години

трябваше да се напият преди да ги хванат

4

РПУ 80литра

преди 4 години

Това не е ремонт, а обир.И не са трима души, а ***.Наздраве на полюцаите!

3

Анонимен

преди 4 години

И как 17 000 лева 80-те литра ракия ли толкова струва.

2

нека позная

преди 4 години

Моя покрив ми излезе малко над 5000 хил. Тези наистина са го изгърбили яко.

1

Анонимен

преди 4 години

Е бива, бива ама толкова лъжи да пишете не бива. То цяла къща за тези пари ще му построят. Поне махнете едната нула.