16

Ехааа

преди 4 години

Сигурно щеше да е вече вице-президент ако си беше показала сисите .

15

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е президент на неудачниците, хора на които винаги другите им са виновни. Самият Тръмп е пълен неудачник като президент и всички около него са виновни за провалите му. Това е причината за постоянните уволнения в "екипа" му. Екип не е много подходяща дума за сбирщината от хора около него.

14

Анонимен

преди 4 години

Двете партии в Америка отново ще я доведат до гражданска война.

13

Анонимен

преди 4 години

дива ***. било я яд че той бил богат и успял а тя пропаднала клошарка.мъжо и класик -татуиран наркоман и алкохолик.самотна майка пхах

12

Анонимен

преди 4 години

До номер 1:Внимавай, че според истанбулската конвенция си наказуем. Такива думи е вероятно да предизвикат психическо увреждане у жената и ти трябва да понесеш най-строги наказания.

11

Анонимен

преди 4 години

А светът показва среден пръст на САЩ.

10

Поручик Ржевски

преди 4 години

Прелестите на демокрацията - народа избира за кметица жена показала среден пръст, без да се интересува от нейните управленски способности.

9

Владимир Путин

преди 4 години

Тръмп отдавна се е доказал като мъжкар и че има правилно мачистко и антилиберално отношение към подобни кухи ***.

8

Анонимен

преди 4 години

Като е толкова лош Тръмп ами да си изберат Пийт .Само *** не са имали за президент.Но на всички е ясно ,че ако не се преизбере Тръмп , Джо Байдън с мазните ръчички ще пипа девойки в овалният кабинет.Щом е демократ МОЖЕ ,но ако е републиканец е лошо. Тръмп даряваше милиони на демократите, беше подръжник докато не започна да критикува маймунката с големите уши, че бомбардира с дронове училища и детски градини в билизкият изток .Смееха се че той никога няма да е президент..

7

УМЕН

преди 4 години

"Самотната майка на две деца" е показала на Тръмп с пръсти това от което има най-голяма необходимост всяка киф.ла в нейното положение. Но ще си остане само с надеждите и мечтите че некой може да и отръска джоджана.

6

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да правят няма как да попречат на Тръмп да вземе втори мандат.

5

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да я изберат все пак новината е интересна за голяма част от хората и гласуват първосигнално за нея.Очакваме Слави да покаже среден пръст на ББ и след това и него да го изберат.

4

Анонимен

преди 4 години

За сега обаче масовото освиркване на стадиона във Вашингтон ми е фаворит. Там кой знае колко хора трябва да се уволнят, градът ще остане без работна ръка хахахаМелания обаче остана желязна, леко замръзнала усмивка, а Тръмп мисля че не му пука изобщо, за него няма лоша реклама хаха, ***

3

Да бе, да

преди 4 години

Смятай колко е закъсал, щом всеки показал му среден пръст е избран.

2

Специално

преди 4 години

за мигрантите Тръмп е прав.

1

Щерю

преди 4 години

Калпазанка...