74

До Анонимен 72

преди 4 години

Изчислено е нещо друго.Ако от този момент нататък всеки, който тепърва ще създава деца, прави само по две такива, след 4 поколения човечеството по естествен път ще се е редуцирало до един милиард и планетата ежегодно ще може сама да възстановява ресурсите, които хората са изразходвали през предишната година.РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е ВАЖНО КАЧЕСТВОТО.Мислител 72 наясно ли е, че онова, което пише, е предложение за грабеж? Дали ще обереш нечия квартира или ще отнемеш вноските за пенсия, е все тая.

73

Лили

преди 4 години

Е, и моят бивш тръгна с по-млади. Разведохме се. С две деца. Сега е на 51 и едната му тресна някаква срамна болест. Дойде да ми се моли да се съберем. Ама не. Сам да седи, да му окапят...щом като заряза жена си и тръгна по чуждо. Един ден всичко се връща, пък вие оправдавайте мъжете, че им била такава природата. А на мен ми е в природата да не търпя кръшкачи.

72

НЕКОЙ

преди 4 години

Моите родители по времето на развитото социалистическо общество се разведоха. Сигурно, защото беше развито. Сега в гнилата демокрация имам вече 24 години безпроблемен семеен живот. Сигурно, защото е гнило.

71

До 74

преди 4 години

Еми ей така, със закон. Държавата трябва да спре да измества мъжете, а без модерната медицина, жените просто няма да могат да си позволят свободен секс. А пък и жените да не работят също ще помогне, само за домакини стават жените.

70

Анонимен

преди 4 години

До 74как точно ще забраниш презервативите?

69

Анонимен

преди 4 години

До ГерганаНе си права.Ако раждаемостта е под 2.1 деца на жена и то до 25-тата година, популацията просто изчезва. Чисто математически.За какво качество ми говориш?

68

До 70

преди 4 години

Да, ама те нямат милион римляни да хрантутят. А, количеството е също толкова важно, като качество. Ние и да бяхме 2 милиона българи, с я дете на семейството, пак ще се свиваме и няма да има кой да плаща пенсии. Ако пенсиите ги няма, помощите за деца и майки, презервативите, хапчетата са забранени. Гарантирам ти че ще се увеличат браковете и раждаемостта.

67

Анонимен

преди 4 години

Навремето разводи нямаше или бяха рядкост, защото всички се притесняваха за това: КАКВО ЩЕ КАЖАТ ХОРАТА?

66

издържал 20 години

преди 4 години

***, пожелавам ти 40 години, с такава като мойта!!!

65

Гергана

преди 4 години

Не е важно количеството, а качеството, независимо дали става дума за деца . И какво като ги нацвъкат както в индия и китай. България не е китай и не може да бъде. За модел на добра държава може да послужи Литва, Латвия и Естония. Малки , по 2- млн. жители и добри за живеене държавици.

64

До 61

преди 4 години

И що си мислиш, че точно ти си представителна извадка за българите?65 процента от новородените в селата са извънбрачни. Да не мислиш, че е много популярно сред българите в селата да живеят без брак?Ясно е ,че става въпрос за ***.

63

свободен

преди 4 години

Не се жени.остави един поп и един адвокат гладни.

62

Анонимен

преди 4 години

За какво да се женим, като ще се развеждаме после?

61

Анонимен

преди 4 години

Ко?16 години женен за една жена?Тия луди ли са?Кой би издържал?

60

Анонимен

преди 4 години

До Баш БащицатаЪхъ.Така е.Обаче ако дойдат на власт:Мая Манолова ( 1 дете )Корнелия ( 1 дете )Елена Йончева ( 1 дете извънбрачно на 55 години )Деса президентшата ( 1 дете )И съм сигурен, че точно те ще оправят демографията.

59

Едно е хубаво

преди 4 години

Хубавото е, че не приехме ИК. Знаем, че тя е враг номер едно на БГ семейството. С нея той нямаше да издържи и 16 месеца!!!

58

До " до анониме

преди 4 години

Какви ги пишеш. Това е много известно стихотворение. Нямам намерение да си го присвоявам.Някак си е в унисон със статията. Затова го цитирах.Вярно е, че в бързината пропуснах кавички. Хубаво е всеки да си го прочете. "Пътека" - Пеньо Пенев.

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Глупости.Аз съм българин и нямам брак. Повечето ми познати също.Децата ми са признати и не са взимали социални помощи.

56

До 58

преди 4 години

Трябва да е девствена също. Иначе, брак нема.

55

Реалист

преди 4 години

60% от децата са от малцинството, което вече е мнозинство, 30% са на турци, а останалите 10% са на останалите, вкл. и българите. Бляскаво бъдеще ни очаква, няма що.