23

Паисий

преди 4 години

До БезпартиенЛайте платени драскачи, лайте!Ама Бате Бойко където ви хване там ви бие!

22

Анонимен

преди 4 години

Вече й викат Юрданка Ромска.И кючек на нейно име са посветили.

21

Анонимен

преди 4 години

Тази на снимката не плаща,щото е много бедна.Изхарчила е парите за ромския вот и сега трябва да наваксва,къде от наеми,къде от парното,къде от "спонсори",къде от данъци.Така,де.

20

Безпартиен

преди 4 години

Бойко мутра е голямапри него правда нямаглавата му е кухаи всички се хилотят с него за разтухааз съм герберче нас ранорано ставам рано писками още много парички искам

19

Радослав

преди 4 години

Да се премахне субсидията изцяло, да се забранят даренията за партийте! Да се издържат само от членски внос! Които си ги избира той да си ги хрантути! И да плащат наеми като всички останали в тая държава! Тъкмо ще се видите колко са ви реалните будали и колко ви е купен вота! Да не се окаже, че масово партийте сте с по 1000 заблудени фена? Издържайте се както трябва, стига ние дето не гласуваме за вас да ви хрантутим глупостите!!!

18

Край

преди 4 години

Партии? В България такова нещо няма. Тук има шайки от службогонци дето искат да се доберат до бюджета и еврофондовете.Портите имат идеология те са с ИДЕАЛНИ цели.Края на прехода преминава през забрана на "партиите" и организиране на чисто мажоритарни избори без "социологически проучвания" и телевизионни внушения за това кои са "основните кандидати".

17

Анонимен

преди 4 години

До До 5Имаше една известна комунистическа фамилия Едреви. Даже в София имаше улица на името на един такъв предДеветоСептемврийски комунист. От тях ли е?Доколкото знам, завират се навсякъде.

16

Анонимен

преди 4 години

Защо забраняват кафенетата?Това е начин партиите да вземат по някой лев и да си плащат наемите и ремонтите.Допреди известно време общините правеха този жест - дава им общински имот за районен партиен клуб и съответната паритя преотдава едното помещение или част от голямо помещение за кафене.

15

БЕЗПЛАТЕН ОБЕД ИМА

преди 4 години

БЕЗПЛАТЕН ОБЕД ИМА ЗА ПАРТИИТЕ ВСЕ ПАК

14

Анонимен

преди 4 години

Вече има официално подаден сигнал за гласуване с фалшивите химикалки на ГЕРБ с изчезващо мастило.Случаят е от Копривлен.

13

Драма тург

преди 4 години

До ПоетКАКЪВТО ВИ Е МАНТАЛИТЕТАТОЛКОВА ВИ Е КАПАЦИТЕТА

12

Поет

преди 4 години

Бесепарче от зарана жално виеНа крак отново е руското звеноА Бате Бойко като тъпани ги биеБате Бойко е пак номер едно

11

Василев

преди 4 години

Данче, нещо става в София Данче, метро направихте, околовръстни направихте,дъги,тангенти,синуси и косинуси, трамвайни линии и тротоари,детски градини и пак останахте неразбрани, струва ми се че ГЕРБ не спечелиха безапалационно в София по думите на вожда, а БЕЗаЛАПАционно с балотаж и купуване на ромски гласове!!!Нещо останахте неразбрани от селяните прости, а да казвам ли Костов и Царя как се чувстваха неразбрани и единия искаше да сменя чипа, а кой ще ви смени манията за величие???Колимор!ЦРУ!

10

Василев

преди 4 години

Данче, защо купувате ромски гласове!!!Нещо зацикли ГЕРБ в безвремието на некадърността!!!Агент Дейвид Джеймс Палиджар!ЦРУ!!!

9

До 5

преди 4 години

Казва се Малин Едрев.

8

Анонимен

преди 4 години

Кметка-Мсрионетка.

7

Анонимен

преди 4 години

Колко е жалка Мръндъкова.Не може да каже две думи на кръст.Само мрън-мрън и все някой друг й е виновен.Също като шефът й.

6

същоту

преди 4 години

Мунчовица пак ще каканиже и ще помага да се трупат пачки.

5

Анонимен

преди 4 години

Джендърът у десно кой е?

4

Анонимен

преди 4 години

Как така няма да плащат. Народа как плаща за всичко и никой не му прави закон да не плаща. Депутатите да се научат, че живеят в България и всеки вади от джоба си когато иска да ползва нещо.