10

Анонимен

преди 4 години

Пак ли плюете по учените, които ви харчат данъците? Ако не бяха учените, щяхте още да си плащате данъците в натура. И щяхте вече да сте на полето, а не пред клавиатурите.

9

В САЩ

преди 4 години

толкова студено не е било никога !в Чикаго измрехме от студне ги зная що за учени са тези но това за глобалното затопляме е пълна лъжа

8

А сега сериозно

преди 4 години

Тия "учени" съвсем я подкараха през просото. И от кога мерят температури че говорят за "историята" на света. Да не говорим че не са 11 хиляди, както безсрамно ни лъжат медиите, а само няколко - а другите просто им подкрепят писаниците, защото пишат и вярни неща- както пренаселването на планетата, изсичане на гори, изхвъряне на отпадъци . А ако ноември е по студен от обикновенното пак ще го обяснят с "глобалното затопляне" щото стчва дума за едни пари.

7

Бял лебед

преди 4 години

Лошо е за белият човек който е продукт на студа и ледниковата епоха Жегата е благоприятна за развитието на маймунските гени и патлаци на африканците.

6

Анонимен

преди 4 години

И какво му е лошото октомври да е топъл?Приятно време,грее слънце,бзе да напича,ама това било нещо страшно.

5

А.М.Салакис

преди 4 години

Тези 11 хил. учени или помнят три минути като маймуните , или кинтите са им замъглили съзнанието .1986 ли беше или 1987 в Китен строяхме бунгала и всеки ден по обед се къпехме в морето , включително до 31 октомври !Октомври всяка година е различен-може да пече , може сняг да вали, като през 1978, но различията няма кой да ги потвърди , щото "учените" са заети да ни промиват мозъците , само и само да оправдаят безкрайните нови данъци !

4

Пепи

преди 4 години

Британските учени или учените от макадам.А бре тия учени имат чувството че не спят.

3

Л.Иванова

преди 4 години

Помня че през 1259г пак беше така топло

2

Анонимен

преди 4 години

И какво да ядем, умници???

1

Нудист

преди 4 години

Мога да им го покажа. :)