6

Анонимен

преди 4 години

В България нещо се случва само ако някой има далавера от това.В случая със спирките явно не знаят как да откраднат и затова им е виновно международното положение, арменският поп и извънземните.

5

Анонимен

преди 4 години

На Цариградско шосе на спирката срещу The Mal кола беше връхлетяла върху няколко човека. Спирката е на самото шосе. Тогава Фандъкова каза, че нямало място отзад за да се отдалечи спирката от шосето. Това беше чиста лъжа - точно там живея, зад спирката има около три метра. Просто от общината не искат да си мръднат малкия пръст и не им пука за безопасността на хората.

4

Анонимен

преди 4 години

Обезопасяването е елементарно и не е скъпо.Да се бетонират вертикални тръби на разстояние по малко от ширината на лек автомобил.А против мотоциклетисти може и хоризонтална тръба,като се оставят отвори- подход към автобус,маршрутка и т.н.

3

Последна спирка

преди 4 години

На това място има две спирки една след друга, а зад тях минава велоалея, има и гимназия, точно зад спирката, а нощно време - *** и травестити от ромски произход.Изобщо въпросната спирка "тРакия" е особено опасно място, трябва да се премахне незабавно и да се изгради модерен дувар по европрограма.

2

Ужасена &#128576

преди 4 години

А глупакът който е карал колата, да му вземат и книжката и колатаи глоба да му тръснат и да не кара повече, иначе затвор. Така трябва да се процедира

1

Анонимен

преди 4 години

Инцидентът стана заради кола забила се в чакащите на спирката, не заради падане на спирка. А там тротоарът е скосен и улеснява "качването" на колите и сгазване на чакащите.