12

Анонимен

преди 4 години

О, тъпнята дори нямат куража да я подпишат съчинителите й - толкоз е глупава, че и те дори са се светнали, че ако си изтипосат имената, само ще се изложат.

11

258

преди 4 години

Не ви ли се струва, че някой може да заведе дело срещу сайта заради езика на омразата - по-точно заради настройване на обществото срещу определени мъже - в случая зодия рак.===Абсолютно съм съгласна с Вас! Създаване на негативен имидж по рождение. Ей, ама имаше и положителни страни през онова време: Нямаше ги жълтите издания.

10

До б

преди 4 години

Тъпо ченге много добре знам всичките инсинуации които ми скрои Асан.Всичко съм прочел в оперативните измислени дела дори ми показаха и снимки ... Ще спра с изрежданията за да не издам някого . Що не влезнеш в сайта на Факти, а?

9

Много внимавай,

преди 4 години

ако се влюбиш в мъж-"Близнаци"!Големи примадони са, искат те да са обект на ухажване, суетни и капризни са, сърдят се дори за най-малкото нещо и винаги таят в сърцето си известна доза студенина. Дори да ви уверява, че ви обича, такъв е в състояние бързо да скъса с вас дори и поради дребна причина.Ако вие сте отстъпчива и търпелива, без угризения ще си позволява неща, заради които всяко момиче би го зарязало.Не ти трябва такъв, ще намериш друг.

8

б

преди 4 години

До Зодиак4. Нима не виждаш колко съм хубав, ако ти не ме заведеш у вас, има много по-навити от теб и по-млади и хубави.

7

Ивана - Скитам се

преди 4 години

Да, да, ама разбира се, зодията е определяща !

6

Pepe

преди 4 години

До писалите по-долу: ако някоя ви зареже задето е прочела подобна тъпотия, радвайте се че сте се отървали преди да ви направят по-голяма глупост.

5

Анонимен

преди 4 години

1/4 от мъжете, да се избягват, защото да родени в грешния ден от година... Така агитация трябв да е престъпление...

4

Анонимен

преди 4 години

Топросто не си струва някой да се захваща с подобни тъпни. Толкова плитка, рядка и вмирисана боза, като тия "статии" едва ли има другаде. Вероятно някоя голяма бяла птица е била зарязана от някой от посочените или пък от няколко такива и сега си излива яда върху нещастните хорица, които просто са родени в същия месец.

3

Зодииий

преди 4 години

Най-опасните зодии са:1.Нямам пари (или имам много голям кредит).2.Нямам апартамент.3.Нямам кола(или карам старо комби).

2

Зодиак

преди 4 години

Не ви ли се струва, че някой може да заведе дело срещу сайта заради езика на омразата - по-точно заради настройване на обществото срещу определени мъже - в случая зодия рак.

1

Анонимен

преди 4 години

Откога човек бяга от зодии?Както са различни бягащите, тъй са различни и онези, които провокират бягствата им.Поредното чупене на ***!Даже не ме влече да видя кои сте нацелили тоя път.