16

Анонимен

преди 4 години

Активен борец срещу ..., Жертва на следене ...Има ли разлика?

15

Ха

преди 4 години

"Знае се, че тя обича да танцува и харесва партньорите й да я канят на бара след това,ами по нататък какво да си помисли човек....Той и дядо ми искал да учи,ама по вече му се живеело .Пълен абсурт-да получаваш пенсия,защото не си завършил хубава специалност.

14

Анонимен

преди 4 години

Няма начин Реджина да не е притурка нещо от нея!Били я следели и затова сега искала компенсация върху мизерните си 1073евро!Еми то ЩАЗИ са следели всички източногерманци и част от западногерманците,сега всички ли да тръгнат да искат пари за това!С право са я отрезали.

13

Анонимен

преди 4 години

А Меркел не беше ли от тях?

12

Иванов

преди 4 години

Комунизмът е зло.

11

Анонимен

преди 4 години

До възроден буллгаракКато му дойде времето ще му се върне на българина тази "услуга"! Главницата с лихвата отгоре, умножено по 4, с още 1 път добавена стойност и допълнителна надбавка от 48% за административни разходи!Не се кахъри аркадаш - може да се забавим, но няма да го забравим! Малко търпение!-После да не се чудите защо е имало възродителен процес, защо в районите с такова население са държани неуки и без никакви права. Ето за това, каквото почукало - такова се обадило!

10

Анонимен

преди 4 години

До възроден буллгаракКато му дойде времето ще му се върне на българина тази "услуга"! Главницата с лихвата отгоре, умножено по 4, с още 1 път добавена стойност и допълнителна надбавка от 48% за административни разходи! Не се кахъри аркадаш - може да се забавим, но няма да го забравим! Малко търпение!

9

Анонимен

преди 4 години

Може да дойде да живее в България. Тук с тази пенсия от 2100 лева ще си е супер. Ще си наеме апартамент за около 400 лева в някой хубав, средно голям град и останалите ще си ги харчи с кеф, без да се лишава от нищо. Така ще се почувства добре.

8

бай ганю

преди 4 години

някой тук коментираше че демокрацията не била добра система за живеене...а коя е по добрата ? диктатурата?анархията?белезите които оставиха годините на социализъм в психиката на едно две поколения няма да се излекуват никога

7

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой да каже някоя история или случка в която агенти са сторили нещо добро?Е така както се казва веднъж за протокола и историята да се отбележи.Занимават се с убийства,кражби,интриги,саботажи.През останалото време подслушват дебнат и клеветят. Разбира се всичко е уж за някаква много специална кауза която е толкоз тайна че никой не я знае а и без особено значение в крайна сметка.

6

Анонимен

преди 4 години

А кога българия и българите ще бъдат съдени за извършеното от тях престъпление срещу човечеството по времето на уникалната по прозСтотията си диващина, наречена възродителен процес?!-кое не ти хареса на възродителния процес? Т.е. ти най вероятно не си бил роден и слушаш само разни от вашите дето са жалят, че щом са се определили САМОСТОЯТЕЛНО КАТО ТУРЦИ са ги изгонили да си ходят в турцията. Възродителния процес мина много по мирно от тоя вързродителен процес който прави в момента ердуга

5

Анонимен

преди 4 години

агентите са едни и съща *** навсякъде.обикновено са хора които са неспособни за нещо друго освен да живеят като *** в служба на някаква държавна организация.Повечето от тях иматт някакви психични отклонения.и кво хлапето било заплаха за комунистическият рай?Ми те всички партийни функционери си пратиха децата на Запад а парите предимно долари и швейцарски банки.И как няма да пропадне Източният блок - едните правеха Мерцедеси другите се редяха на дълга опашка за Трабант.

4

Иванов

преди 4 години

Не е за вярване как комунизма променя хората и едни германци, до вчера се били срещу Русия, а после започват да й слугуват.

3

възроден буллгарак

преди 4 години

А кога българия и българите ще бъдат съдени за извършеното от тях престъпление срещу човечеството по времето на уникалната по прозСтотията си диващина, наречена възродителен процес?!

2

Анонимен

преди 4 години

Направо да ги ожалиш, живеят в най богатата страна в Европа, но мрънкят постоянно

1

Русия

преди 4 години

Денят на Банана и маймуните МУ! Прочети още на: