7

да бе да

преди 4 години

"павильон"!!! Честно? БТА?

6

Реплика

преди 4 години

До АнонимеН 2Това, което се случва в Чили е това което се случва в цяла Латинска Америка, пък и в цял свят. В Европа просто е по-лустросано и лицемерно положението. Като изключим жълтите жилетки във Франция, дето се набиват в очи.

5

Констатация

преди 4 години

Нали бяха много добре с Пиночет и десните? Пък изведнъж избухнаха като узрял цирей. Там където има огромни разлики между бедни и богати НИКОГА НЕ Е ДОБРЕ. Като бомба със закъснител. А това, че не могат да понесат и едно минимално увеличение говори, че им е дошло до гуша, че тотално им е писнало.

4

Анонимен

преди 4 години

И там има,амер. следа

3

Анонимен

преди 4 години

Изперкалите нашенски антикомунистчета, бивши отечественофронтовски активисти, ще изкарат че Пиночет е най-големият комунист. Господи, кога ще си събереш вересиите?

2

АнонимеН

преди 4 години

ЧУВСТВАМ, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА КАКВО СЕ СЛУЧВА В ЧИЛИ ------------------------НА НАС НИ ДАЙТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМИ!! КОЛКОТО СА ПО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ ИНТЕРЕС!БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА В ЕС !

1

Демократ

преди 4 години

Основния проблем на Чили са комунистите, вече 50 години ги управляват синовете на комунистите от бивпата ЧКП, и затова деморкацията не може да се развива. Полша, Чехия и Унгария се изчистиха от комунистите и дръпнаха, и ако чилийците искат да дръпнат като Полша, Чехия и Унгария требе да се изчистат от комунистите.