55

Анонимен

преди 4 години

До правдаДа яде лнайна Горбачов,има видеокадри как хората до такава степен се страхуват от жена му Раиса,че когато тя минава,хората се крият под масите и където сварят,за да не ги забележи тя! Ако беше останал в Русия,не политиците,а обикновените хора щяха да го разкъсат.

54

Анонимен

преди 4 години

А вярно ли ,че плондера Горбачов е бил вербуван като дете и е бил нацистки работник и нацистки шпионин през ВСВ?След години са му показали нацисткия документ,където се е подписал,че ще работи за Германия и са го изнудвали?

53

Първата фаза свърши

преди 4 години

руските бляядове беха успешно натирени на изток, но е време НАТО да започне втората фаза на дерусофилизацията в Европа. Цмятам, че китайската армия също трябва да вземе участие като погаделичка *** дупета от Далечния изток докато НАТО удари един здрав шут в крадливите заддници на русските бляядове.Бляяд-Вокзал-Сибир!

52

правда

преди 4 години

Горбачов от март 1999 г. в началото на въздушната война на НАТО срещу Сърбия: Западът *** Русия. Ние бяхме единни за Новия световен ред. Обединените щати през Европа, Атлантическия океан до Урал, трябваше да са под управлението на Русия. Русия няма да забрави тази измяна.

51

правда

преди 4 години

9 юни 1989 г. в Москва се проведе конгреса на народните депутати на СССР. Формира се междурегионална група начело с Афанасиев, Елцин, Попов, Сахаров и Собчак3-4 юни 1989 г. - след няколко дни спорове в ръководството на китайската компартия бяха въведени войски на площада Тянанмън и разгонени демонстрантите, искащи китайска перестройка4-18 юни 1989 г. - "Солидарност" победи на изборите в Полша12-15 юни 1989 г. - пътуване на Горбачов до ФРГ за преговори с Хелмут Кол за "бъдещето на Германия"

50

правда

преди 4 години

12 април 1989 г. - Горбачов с официални визита във ФРГ25 април 1989 г. - на пленум на ЦК на КПСС от неговия състав бяха извадени 74 члена и 27 кандидат-члена, практическа цялата "стара партийна гвардия"11 май 1989 г. - започна изтеглянето на съветските войски от ГДР12 май 1989 г. - кампания срещу консервативното крило в Политбюро на КПСС в лицето на Лигачов17-20 май 1989 г. - визитата на Горбачов в Китай и начало на масовите стълкновения в центъра на Пекин. Визитата беше прекратена по настояване на китайската страна25 май - 9 юни 1989 г. в Москва се проведе конгреса на народните депутати на СС

49

Дас Капитал

преди 4 години

Няма по робски народ от руският. В УИКИПЕДИЯ за 7 ноември пише само това: 1917 г. Започва Октомврийската революция в Русия: В Петербург болшевиките на Владимир Ленин и Лев Троцки свалят правителството на Александър Керенски (25 октомври по стар стил). А Путин прави на тази дата парад за 1941г? ТОТАЛНА ИЗРОДЩИНА. Как търпите тази изродска олигархия? Телевизия на Путин развенчава Ленин, с труд на хора от КГБ. Укрепват диктатурата, укрепват капитализма, червената буржазия взела да прави капиталистическа олигархия. Опозицията от която се страхуват е от ляво не от дясно, от симпатизанти на комун

48

Tangra

преди 4 години

Русия е огромна. И от позицията на бълхата да говорим за мечката няма смисъл.Русия излъга и изостави и България и ние преживяхме по голям глад от военно време. Огромни стопанства жито, животни ферми а в магазина купони.Горбачов никой не иска да го погледне нито на запад камо ли в Русия. Съсипа толкова поколения. Сега в ЕС не е по различно. Първи сме само в класациите по болести и смъртност.Айде стига толкова

47

Путин няма нищо общо

преди 4 години

Горбачов е "любимец" на руснаците още от времето на Елцин. Отношението им към Горбачов обаче не се промени и след падането от власт на Елцин. Въпреки това, Путин никога не се е упражнявал в стрелба по лесни мишени. Нещо повече, той си навлече гнева на своите сънародници преди години, защото по някакъв повод беше организирал празненство на което поканил не само Елцин, но и (какъв скандал!) Горбачов.

46

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРУСИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО ХОРА КОИТО ИМАТ САМО ВЪНШНА ТОАЛЕТНА.

45

Анонимен

преди 4 години

Руският министър-председател в Сърбия: "Русия подкрепя сръбския народ и е готова да Ви предостави цялата необходима помощ за поддържане на суверенитета и териториалната цялост".

44

Анонимен

преди 4 години

Русия отказва да продължи договора с Украйна за транзит на газ през Украйна след 31.12.2019. Ако Украйна и Русия не се споразумеят след нова година в България ще настане мор, парното и топлата вода може да скочат над 10 пъти.

43

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Рускят агент Костурица да направи един филм за Русия. Ще го нарече "Ъндерпрост".

42

Анонимен

преди 4 години

България е на първо място по хора, които не могат да поддържат домовете си топли през зимата. Това е проблем за всеки трети българин (33.7%).

41

Анонимен

преди 4 години

Очакванията на американските политически стратези не се изпълниха - Вашингтон не успя да създаде еднополюсен свят върху останките на други страни.

40

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е ПО-БОГАТА И РАЗВИТА ОТ РУСИЯ.

39

Анонимен

преди 4 години

В Русия учените бедстват, няма какво да ядат.

38

Анонимен

преди 4 години

Според Евростат - "Income inequality in the EU", България е на първо място в Европа по неравенство.

37

Анонимен

преди 4 години

Сърбия стана член на Евразийския икономически съюз.

36

Анонимен

преди 4 години

СССР СЕ РАЗПАДНА ЗАЩОТО БЕШЕ ДЪРЖАВА ГРАДЕНА ВЪРХУ ПРОСТОТИЯТА.