27

един луд

преди 4 години

Едно време баба ходеше на пазар с кошница . Сега виждам че все повече германки пазаруват така. Всичко ново е едно забравено старо ,особенно в модата.

26

Анонимен

преди 4 години

Със забрани видяхме при соца кво става- едно голямо нищо.Без мотивация на хората работите пропадат, също като забраната на кривите краставици това е безмислен акционизъм. Нещо за рефюджи уелкам и АФД?

25

Анонимен

преди 4 години

Голямо геройство!!!?? Забраняват торбичите...ха ха ха

24

До 12

преди 4 години

Не е нужно изсичането на дървета за направата на хартиени торбички! Индустриалният коноп е най-добрата алтернатива за това. Освен хартия, от него могат да се произвеждат въжета, дрехи и много други неща. Конопът не е притенциозен за отглеждане и при добри условия могат да се прибират по 2 реколти годишно

23

?!?!?!

преди 4 години

Забраняват найлоновите торбички и стимулират изсичането на дърветата с увеличаване на дървените играчки ?!?!?!

22

Sichtpunkt

преди 4 години

"Те тия още малко ще забранят и дишането."Пазят си хората въздуха и природата за да могат да дишат чист въздух и да живеят в хармония с природата. Забраняват дизела, забраняват найлоновите торбички, спряха добива на лигнитни въглища. Вчера WV пусна електрически автомобил, Sono Motors пуснаха соларен автомобил за масова продажба.... Нека чИбАрашками си карат джоганите и Камаз-ите.

21

Анонимен

преди 4 години

Нека забранят найлоновите спринцовки, в името на екологията.Тези германски вандали ще върнат заразните болести. Българските маймуни веднага копират всичко от Германия - фашизъм, социализъм, демократизъм, найлонизъм.

20

2213 година

преди 4 години

България забранява найлоновите торбички в супермаркетите.Там нейде го преценявам изоставането.

19

Анонимен

преди 4 години

Те тия още малко ще забранят и дишането.

18

Osman

преди 4 години

Турция ги забрани преди година и нещо. Много са назад тези дойчовци.

17

Анонимен

преди 4 години

краката са добри!

16

ганчо от балканя

преди 4 години

да ги спират бе, кому се потрябвали. отивам в супермаркета, намирам най здравото кашонче, изсипвам им *** на щанда и си събирам моите неща вътре, къде ше ходя да им плащам за торбички.

15

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЗА НАЙЛОНОВИ ТОРБИЧКИ С ЕМБЛЕМИ , И ЦВЕТНИ ДЖАПАНКИ ОТ ПЛАЖА , ПРИ СОЦА ФЪРФОРЕХ МАДАМИТЕ ВСЕКИ ДЕН!С ШИШЕ УИСКИ---СЕ ВЛИЗАШЕ ПРИ ЗЪБОЛЕКАРЯ И В УНИВЕРСИТЕТА!ЕВТИНА РАБОТА , БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......СТИГА ДА ГИ НАМЕРИШ!

14

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

АМИ ПРАВИЛНО , СОЦА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ!ТОГАВА И ЕКСКРЕМЕНТИТЕ БЕХА ДЕФИЦИТНИ ...ОСОБЕННО ПО-МАЗНИТЕ ОТ ТОБЛЕРОНА НА КОРЕКОМ!МАЛКО ОСТАНА ДА СЕ НАУЧИМЕ ДА ЯДЕМЕ И ТЯХ---ЩОТО ТАКА Е ДАЛЕЧЕ ПО-ИКОНОМИЧНО И ЕКЕЛОГИЧНО!ТАКА КАЗВАХА И ОТ ПАРТИЯТА БКП!!!

13

timothy

преди 4 години

че то от доста време вече почти няма такива торбички в техните магазини..

12

Анонимен

преди 4 години

Голяма работа. Ще минат на хартиени. Те са много екологични. колко дървета ще се секат само за дневните нужди на зелките не мога да сметна.

11

Българина

преди 4 години

Рано или късно социализма ще се върне. Там всичко се използваше многократно и дълговечно. Коли по 30 г се караха на 5 човека, един телевизор цял живот с едно видео, един телефон на 5 човека един хладилник цял живот найлоново торби рядко, кисело млякон и безалкохолни в стъклени съдове 100 кратна употреба. Казаните за *** в България бяха три пъти по малки, на държавата и население 3 млн повече. БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЕКОЛОЛОГИЧНА ОТВСЯКЪДЕ. Сега искат екология съчетана с 5 кратна консумация, ОКСИМОРОН

10

Анонимен

преди 4 години

Толкова години как не научихте, че торбичките са полиетиленови а не "найлонови"..

9

Пунктоатор

преди 4 години

По времето на соца запетайки нямаше точки при соца нямаше и ударено в соца нямаше имаше повтрорения в соца неграмотни в соца нямаше.

8

Анонимен

преди 4 години

Немците са били прозорливи още от едно време. Те създават Vanillekipferl - сладки с формата на полумесец още преди 2-3 века за да може мама Меркел да посрещне гостите си със сладки във формата на полумесец символизиращ тяхната религия.