92

Яна

преди 4 години

Относно градините. В нашата има доста неваксинирани деца и епидемии не е имало. Веднъж годишно заболее някое от ротавирус или варицела и те лепнат бележка на вратата, че се е разболяло дете, някой ако иска да се пази. Естествено на никой не му пука. Тук обаче лекарите не тровят с антибиотици. Започват с хомеопатични и ако не помагат с по лекарствени медикаменти, но до антибиотик се стига само в краен случай. В България колкото пъти отида на лекар, веднага антибиотик. Съсипват вродения имунитет.

91

Яна

преди 4 години

Аз живея в Германия. Тук ваксините не са задължителни и след като първия ми син едва избута първите си дни след ваксина съм много внимателна. Ще питате, от къде знам че е от ваксината, Ами една от младите сестри ми призна с половин уста. Докторите се правиха на учудени от какво е и имаха куп други псевдо предположения, които се отхвърлиха чак когато взе да се подобрява. Имам 4 деца. Всяко следващо има по малко ваксини и е по здраво. Лекарство, не знаят какво е. Слава Богу

90

Анонимен

преди 4 години

Няма да си пусна детето в такава градина. Въобще не ме интересува чуждото мнение.

89

kirasirrav

преди 4 години

ясно е че ваксините не помагат на 100% също както и лекарствата, едни ще излекуват, други ще влошат или убият; всъщност голямото притеснение идва от недоверието на хората към качеството им - като виждат че в днешно време всеки лъже, манипулира и продава некачествени стоки за пари (особено по нашите ширини); като вариант нека да има ДГ и уч-ща само за неваксинирани деца и да се оправят (въпреки риска за здравната с-*** да имат хората все пак някакъв избор)

88

Анонимен

преди 4 години

Техни си деца, техни си проблеми. По-малко конкуренция за вашето потомство! Ко толкис се оритивите, не ви разбирам!

87

Анонимен

преди 4 години

Аз нищу чр8тиф немам тес деца. Моите имунизирани затв кви такоа... Само дето ще им се подиграват мноо га са разбулеят!

86

Анонимен

преди 4 години

Не е ли крайно време да се спре с всякакви издевателства над най-беззащитните?Включително и непрекъснато наблюдение с камера към, която всеки родител да има достъп чрез интернет. Всеки злобар си прави каквото си иска с децата и накрая децата болни и с психотравми за цял живот.

85

Анонимен

преди 4 години

Интересно на площадката дали знаете имунизационния статус на останалите деца, както и навсякъде по улиците, в магазините и т.н.

84

1

преди 4 години

Децата масово са с психични проблеми. Има съмнения че ваксините са отровени за да може децата да боледуват повече и да се развива фармацевтичната индустрия. За капиталиста парите са всичко, а човешкия живот няма стойност.

83

Сократис

преди 4 години

Следващият етап ще бъде да забранят на учените, умните и интелигентните да мислят и се изказват, за да не дискриминират, и не нарушат правата на глупавите и невежите да останат такива каквито са.Ваксинираните деца в тази група не са ли дискриминирани от нежеланието на едни родители да ваксинират детето си, а същевременно са принудени да съжитилстват с него и подлагат на риск собственото си здраве?За ви се обясни, защо това дете е опасно за ваксинираните, трябва да сте 3курс студенти по медицина

82

do91

преди 4 години

Е това мнение не очаквах да прочета!Нещата се крият!Много ми е тежко като тръгна по улицата и виждам само ЮРОДИ.Преди време,един евреин ми каза-скоро ще се чудиш дали България е твоята страна-всичко ще бъде в евреи ..

81

Анонимен

преди 4 години

След 50-60 години милиони евреи ще живеят на воля по нашите ширини в бившата така наречена от изчезнал народ България! Ще казват: Е, живееха някакъв народ, но така и не се научиха как да оцелеят! Сега ние си я наричаме Райския Израел

80

Et ot DzetaRetikulli

преди 4 години

Et ot Dzeta Retikulli /извънземен/Когато вирусът на СПИН навлезе в организма имунната система образува антитела срещу него. Но тези антитела НЕ МОГАТ да преборят вируса на СПИН и болестта прогресира. Защо антителата не могат да се преборят с вируса??! Защото вирусът унищожава Т-лимфоцитните клетки, тоест унищожава клетъчния имунитет. И затова се нарича Синдром на Придобитата Имунна Недостатъчност СПИН. Лимфата и лимфните възли са имунната система на организма.

79

Et ot DzetaRetikulli

преди 4 години

Et ot Dzeta Retikulli /извънземен/Вирусът на СПИН дава отговор относно това дали антителата са ефикасни в борбата срещу вирусите. А както се знае ваксините водят само до образуването на антитела и нищо повече. Това е така наречения хуморален имунитет. Ваксините НЕ повишават клетъчния имунитет.

78

Et ot DzetaRetikulli

преди 4 години

Et ot Dzeta Retikulli /извънземен/Наличието на антитела против някой вирус се счита за имунитет. А защо при СПИН е обратното: някой с наличието на антитела против вируса се счита за серопозитивен, тоест болен??! Вие ще си поставите ли ваксина против СПИН, която да предизвика образуването на антитела в организма ви и да ви направи серопозитивен??! И с какво антителата, които са имунен отговор на организма се различават в случая от тези антитела, които ще се изработят след ваксината??!

77

Анонимен

преди 4 години

ГОДИНАТА Е 1982, ДЕТЕТО НА ДОБЪР ЛЕКАР УМИРА ОТ МОРБИЛИ- РЕШАВА, ЧЕ ДЕТЕТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРА. НЕКА ДА БЪДЕМ ОТГОВОРНИ КЪМ ДЕЦАТА СИ.

76

Анонимен

преди 4 години

Защо има хора в бг които вярват на простотиите на някаква хамериканска секта? Ваксинираите си децата че малко българи сме останали, а оставете тия хамериканци да ***. Така и така за нищо не стават.

75

до До 79 Анонимен

преди 4 години

Първия болен са го посипали с кемтреилс. Шор.ош е карал самолета. По нареждане на илюминатите. Факт.Четето го бързо това мнение, защото горните са по следите ми и ще го изтрият!!!

74

До 79 Анонимен

преди 4 години

Ваксината за едра шарка в световен мащаб не се прилага от 1981 г. Защото вириона на едрата шарка не бил живеел в природата. И като нямало вече болни от едра шарка тя била изкоренена. Да се чудиш тогава откъде се е разболял първия болен от едра шарка??!

73

68,

преди 4 години

"Ако в детската градина на моето дете има допуснато такова неваксинирано дете против правилата, ще ги съдя до дупка, че излагат МОЕТО ДЕТЕ на риск. .."Ми съди ги. Само пари ще наринеш заради глупостта си. Как ще докажеш вреди? За какво "ще ги съдиш"?Само плямпате из нета.