11

Анонимен

преди 4 години

Прочетете малко история едно друго и тогава говорете врели некипели за ислямски държави и тн :) Не е лошо и да попътувате.Йордания е изкуствена държава, създадена да пази евреите, пълна е с палестинци, изцяло на издръжка от Израел и САЩ. Вярвате или не, там има доста християни, които си имат и църкви, работещи при това. В 5 часа нарежда имама, после дрънчат камбани. Небу се стопанисва от католически орден. Луди с ножове има и в най-белите държави.

10

до анонимен

преди 4 години

Защо не пообщувате малко повече с тези "достойни" хора?Със сигурност има с какво да ви изненадат!---------Аааа, благодаря, ама нИЩА!!!!-)))Не обичам такива изненади, вредно е за здравето!!!!!-)))

9

Анонимен

преди 4 години

Защо не пообщувате малко повече с тези "достойни" хора?Със сигурност има с какво да ви изненадат!

8

Анонимен

преди 4 години

Културни особености на близкия изток.

7

До 3,5

преди 4 години

Гаанчееее, потърси помощ - СПЕШНО Е!!!!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Мексиканци и швейцарка са ранени при атака с нож в ЙорданияНападателят е задържан, не са известни мотивите му---------Ами, станал накриво човека и излязъл на разходка с ножа.Нещеш ли, пред него излезли група "не вер ници" и той, като добър и праведен мюсулманин, решил тутакси да ги накаже!

5

До 4

преди 4 години

Аз пътешествам и наблюдавам обективно. Не страдам от ганьовистански комплексирани предразсъдъци. Здравето ми е добре, благодаря. Злобата я оставям в твоята глава.

4

До 3

преди 4 години

Много злоба лъха от теб бе ганчеее, пази си здравето!!!

3

До 1

преди 4 години

На мен йорданците и йорданките ми направиха страхотно впечатление. На този суров климат, с отчайваща липса на вода, с приети около два милиона бежанци от Сирия, което е на практика четвърт от населението им, тука хленчещите кратуни да си водят бележки, тези хора излъчват спокойствие и респект. Сравнението със злобните мързеливи *** е излишно. Плюс това, не са на хранилка от ЕС, а Израел им краде и малкото водни запаси, през окупираните Голански възвишения. *** да взима пример.

2

Анонимен

преди 4 години

мотива е че е,аллахобаровец,по гол. мотив кво искате.идеоти

1

Анонимен

преди 4 години

Който се вре между шамарите, рано или още по-рано ги отнася. Никога не стъпвайте в ислямски държави.