42

Лошият

преди 4 години

До АнонименВ нормалните държави колоездачите не профучават на червено, не карат по тротоарите, бутат колелото като преминават през пешеходна и карат максимално прибрано вдясно!!! А да, и имат светлоотразители или дори фарове, както и каски!

41

Анонимен

преди 4 години

Във всички нормални държави велосипедистите са на почит, шофьорите са изключително толерантни към тях, пазят ги и им правят път. Само в ганчовците и ганките в *** се изнервят като видят велосипедист на пътя и често започват да го ругаят и да му свирят със клаксона. На ганчовците и ганките винаги някой им пречи.

40

Т.Шак

преди 4 години

Ами велосипедерите да си направят изводите. Натоварените градски булеварди в час пик не са най-подходящото място за велосипедисти. Да не говорим и какво дишат на пътя тия запъхтяни ***.

39

Анонимен

преди 4 години

Преди 4 дни пътувах и велосипедистът който беше без светлотразител,без фар,без светлотразяваща жилетка го забелязах на 10-15 метра пред мен.Такива "нинджи"са опасни за околните и за себе си!

38

Анонимен

преди 4 години

по нахални от велосипедистите не съм виждал казано е че на пешеходна пътека трябва да преминеш като слезнеш от колелото и го предвижваш с бутане никои не го спазва изведнъж изфучават с голяма бързина през пешеходната пътека и само късмета на водача и на самият колездач ако имат такъв ги пази от нещо по страшно и това е само един щрих почти никакви знаци не спазват

37

Анонимен

преди 4 години

В България в големите градове е препоръчително да се кара с планински велосипед основно по тротоарите и в пешеходните зони, през паркове, алеи и стълби. В краен случай по задните улички където колите се движат бавно.А това да излезеш да караш по основните булеварди през кръстовища и светофари, между трафика си е много рисково. По извънградските пътища също е опасно. Българите са много лоши шофьори и карат като луди. Много карат и пияни и надрусани.

36

Анонимен

преди 4 години

Какво ни интересува това нас, нормалните участници в движението по пътищата.

35

do 34

преди 4 години

това на коя вело алея звънкаш? на тази където начертаха по тротоара и го заеха целият ли?

34

Анонимен

преди 4 години

Това което дразни е че тези хора се смятат за нещо повече, те са най-специални, а реално те създават най-много проблеми, но винаги са им виновни другите.

33

До 34

преди 4 години

Е как бе, всички трябва даваме път на великите волосипедистите.

32

Анонимен

преди 4 години

това където велосипеда трябва да има звънец е много смешно, някой пробвал ли е да звънка на вело алея, на хората които си се разхождат по нея? шанса да ядеш бой е по голям отколкото да ти направят път.

31

69

преди 4 години

Е те какво очакват? Всеки участник в движението е потенциална жертва. Шофьори и пешеходци да не би да няма убити и осакатени? Нали сами се натискат да карат колелета по улиците? Искат специален режим на движение като полиция, пожарна, линейки и т.н.?

30

Анонимен

преди 4 години

До SaТези които карат където и както трябва, не управляват колела и мотори, но все пак ако случайно видиш такива индивиди, ще те помоля да ги снимаш.

29

Анонимен

преди 4 години

До menСпециално за шизофреник като теб ще спомена, че аз велосипедист и моторист като видя направо спирам/отбивам да си няма проблема ако се ударят в мен. И да това племе не се пази, смята че това е работа на шофьорите, защото те са две колела и са най-великите на света. Всички на две колела минават между колите на задръстване, на пешеходна пътека със скорост, на магистралите те изпреварват нарочно на една боя разстояние, докато си караш непозиращо в лентата - как да ги пазиш тези самоубийци?

28

men

преди 4 години

*** цял живот спазва всички правила, едно копче не е откраднал, един път не е превишил скороста, колата му 101% изправност, един път не е карал пиян или подпийнал и треските в очите на другите са като гигантски секвои. хора са това бе. пазете ги. да неразумни са. да мотоциклетите над 50 кубика трябва да бъдат забранени обаче и те са хора. да не говорим *** как избива комплекси като седне зад волана, газ до ламарината, чалгичката думчи, цигарка, теуефончи, ей ся ше ви покаже *** как ше го мачка системата цял живот, на пътя всички са равни само *** е смеска между рамбо чък норис и крали

27

Анонимен

преди 4 години

Преди три дни наблюдавах млад тротинрткаджия. Както си караше по велоалеята изведнъж реши да пресече двете платна за движение и да тръгне по едното от тях. Изплашеният водач на лек автомобил, който си се движеше в платнто му свирна с клаксона на което получи нагла усмивка и комбинация от три пръста с преобладаващ среден.Лично аз бих го свалил от ПЕДАЛетката и бих му разяснил някои неща.Нека велосипедистите, дето ще сложат минус си отговорят на себе си, дали не правят такива неща, пък тогава да

26

Анонимен

преди 4 години

До НеееПо-добре да забраним колите.

25

Анонимен

преди 4 години

Това са пиянгурници били...

24

Неее

преди 4 години

Улиците са тесни, трафика интензивен. Забрана за движение по улиците. Само по велоалеи. Глобите драстични за велосипедисти. Тротинетки също.

23

Факт

преди 4 години

Явно българите сме отлични шофьори, щом толкова малко велосипедисти са загинали. Всеки знае как безумно карат велосипедите си и е цяло чудо, ако всеки един велосипедист поне веднъж в месеца не влезе в болница.