7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа шест години геят-директор на Александровска болница е изхарчил над 20 милиона лева за "ремонт", а медицинският персонал и пациентите ходят с каски, защото върху главите им падат "ремонтирани" стени и тавани. И сега пак си точи зъбите на нови 8,5 милиона за ремонт на "ремонта".

6

Анонимен

преди 4 години

Преди две седмици бях там за преглед в урологията, която се намира в мазето в една от сградите. Обстановката е отвратителна, ремонт не е правен в последните 50 години, ясно се виждаха тръби с изглозгана от плъхове изолация. В същото време, навсякъде обикаляха студенти от медицинския, които сигурно ще се откажат от практикуването на професията в България при вида на тези работни "условия". Излишно е да казвам, че директно се отказах да се занимавам с глупости и отидох в частна болница.

5

Анонимен

преди 4 години

Коцко се нацоцка!

4

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"За последните шест години (март 2013 юни 2019) са извършени значителни ремонти на приблизителна стойност от 25 млн"Е,не бих казал,че са се охарчили та това е към 4лв милона годишно.За магистралната гордост на Борисов,това е под минималната стойност на 1км евтин участък,но при магистралите се краде със стотици милиони.Какво тук значи здравето на хората,важното е да краде в огромни количества,от правилните фирми,свързани с правилните политически лица

3

Анонимен

преди 4 години

"цялостен ремонт на сградата, включително топлоизолация, би възлязъл на 13 500 000 лв"Много пари искат. Това са 2-3 километра магистрала.

2

Анонимен

преди 4 години

Биядисването на една стена и смяната на две врати се отворят 3 отделни ремонта ...

1

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ беше абсолютно закономерен резултат на българския преход, на концентрацията на икономическите и политически шансове в едно привилегировано малцинство, т.нар. олигархичен режим. Българската олигархия за последните 20 години направи всичко необходимо за това т.нар. демократични избори да се превърнат във фарс и които само да възпроизвеждат статуквото. Такъв тип режими не се свалят с избори.