9

Анонимен

преди 4 години

21% от починалите през 2018 година, са починали преди да навършат 65 години. Реално този процент е по-нисък заради демографската катастрофа след 1989 година, т.е. когато започнат да се пенсионират родените след 1989 година, този процент ще започне бързо да се увеличава. Затова пенсионната система няма да рухне - просто пенсионерите ще са много по-малко.

8

Дедо Фреди

преди 4 години

Лъжат ! От 1януари 2020 става 70 години !

7

Богата6

преди 4 години

А защо не я вдигнете на 100 години ? По удобно и лесно се смята. Наздраве със 100-годишно уиски от топлия басейн в Буркина Фасо.

6

1

преди 4 години

това го разбрахме,но кога другарите от правителството,на герб-комунисти,ще внесат закона,и "работните "ни дупетати,да получават по 20 заплати ,при пенсиониране,а заслужилите и народни пенсии,уж нашето слънце е "антикомунист",а връща привилегиите ,като на партизаните.

5

Анонимен

преди 4 години

Постепенното покачване не е ли вдигане на възрастта и стажа?

4

гост

преди 4 години

Минаха поредните избори и е редно ГЕРБ да вдигне цената на нещо. Както направи след предишните и по-предишните и ....

3

бай х

преди 4 години

Социалното министерство: Няма да се вдига възрастта за пенсия, ще се постараем съъвместно с министерството на болестите колкото може по малко хора да доживеят до тази възраст

2

NZ

преди 4 години

Решиха да напишат нещо различно, преди осигоряващите се предприемат други действия. Опциите са няколко, например да минат в сивия сектор и спрат плащането на безсмислени осигуровки или да изринат министерството с лопатата.

1

Социалните...

преди 4 години

Да се знае, ние няма да вдигане възрастта за пенсиониране. Направо я махаме тая пенсия. Ха сега, не сме ли умни от цялата глава?