180

Анонимен

преди 4 години

Малинов ще организира национален референдум за присъединяването на България към Руската федерация като автономна република!! Успех г- н Малинов!!

179

Анонимен

преди 4 години

До 200Ама кой й е виновен на Манолова, че в деня преди изборите отиде да агитира във Волуяк, вместо във Филиповци бе !?

178

Анонимен

преди 4 години

Този кремълски шпионин трябва да се движи само в тесен кръг русофили, защото всеки българин ще го заплюе

177

Анонимен

преди 4 години

Квартал "Христо Ботев" - За Фандъкова гласуват 3147 души, а за Манолова 563.Сходно е положението в "ромските" секции в район "Красна поляна", където е квартал "Факултета" -Фандъкова получава 2751 гласа, а Манолова 513.Квартал "Филиповци" в район "Люлин" - Фандъкова е точно 6985, а за Манолова 1404.Кандидатката на ГЕРБ печели в съотношение пет към едно.Прочети още на: https://dnes.bg/mestni-izbori-19/2019/11/04/kupen-romski-vot-falshiva-sociologiia-i-fandykova-pecheli-vota.428523

176

Анонимен

преди 4 години

До 181Казваш, че България е независима. Я си отвори добре очите. Даже така наречените велики сили не са независими.

175

Анонимен

преди 4 години

малунов дори не е Българин ....а етнически руснак а това е вража държава

174

Тодар Правешки

преди 4 години

До ВанкоДругарю Ванко, не разбирам защо не си смениш името на Янко. Първо, че ще ти подхожда повече, второ - това е име партизанско, нелегалното име на Първия партиен и държавен ръководител, име наситено съм символика,разпалващо умиление и уважение във всички свидетели на Априлския пленум като тебе! Дерзай другарю. Венсеремос!

173

Тодар Правешки

преди 4 години

Няма ли най-накрая През-ден-та Ал Бънди да изкоментира ситуацията, и най-накрая да го видим като човек, загрижен за българските, а не за московските интереси, а другари?

172

Ванко

преди 4 години

До 30 години в затвора: А , какво ще кажеш за 50 години затвор за СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКАТА МАФИЯ , ЛИКВИДИРАЛА И ОГРАБИЛА България след 1992 г. ? До колкото за шпионите - американски и европейски такива са официално назначени за съветници на СДС-ГЕРБ и техните правителства ,вече 30 години ! Но ,бъдещето ще покаже кой е по голям шпионин и какво ще каже Народа с големия си шут!

171

Ха-ха

преди 4 години

Тая гад службите трябва да му разкатаят фамилията

170

мдаааа

преди 4 години

Той разказа, че е разговарял около пет минути с Путин. Разговорът имал три части - първо за дейността на движение "Русофили", втората - за отношенията с Русия, третата - за неговия арест.Путин дословно му казал: "Прояви търпение и разбиране към българските власти, те са подложени на огромен натиск!", след като станало въпрос за неговите проблеми с прокуратурата. Малинов бил учуден, че руският президент познава в детайли дейността на движение "Русофили".КОЙ ли ни оказва огромен натиск?

169

ШибиРиби

преди 4 години

Браво, той е герой. Заслужаваме да сме рамо до рамо с Русия, Путин е велик !

168

Анонимен

преди 4 години

Не можах да разбера Путин ще кихне ли някои и други милиончета на Малинов за създаване на по добра шпионска мрежа в България? Бил ял украинска сланина в Русия?Тоя ни взе за мезе накрая.....

167

US

преди 4 години

Къде се намира България?

166

30 години в затвора

преди 4 години

за този национален предател, а като (ако) излезе от тюрмата да му се даде медала да си го носи. Дотогава Русия ще стане на Московия и ще може да го продаде като антикварна находка, също както значките със сърповете и чуковете от времето на СССР, трудно се намират днес.

165

Анонимен

преди 4 години

Наистина са загрижени Путин и Решетников за унищожението на България.

164

Анонимен

преди 4 години

"Дружно братя българиС нас Москва е в мир и в бой"Част от националния химн на НРБ.Добре бе пичове.... обичайте си Русията, но що мразите българите?

163

Анонимен

преди 4 години

А на мен новината ми харесва!Щом Путин дава медал на такъв, а Песков плаши, начи сме на прав път.Щото по-рано таквиз ордени и медали са даваха на Първия партиен и държавен ръководител.

162

в зъбите

преди 4 години

русофобите, са като джендърите:1) вечно смятат, че са прави2) вечно са параоинизирани от християнството, кирилицата и Русия, нормалните семейства (Мъж + Жена)3) вечно се възхищават, парадират т.нар. модерни, либерални свободи - хомосексуализъм, содомия и т.н. извращения4) вечно се борят за свобода, равенство и братство, а винаги излиза едно голямо, кафяво л***ноНормалните хора са объркани и разделени, но трябва да вярват в Бог, да се борят за вярата, словото и традиционните ценности.

161

Анонимен

преди 4 години

A ne e li Po- Dobre Zarstvo Balgaria da se Vastanovi .... Tazi republika ni nosi samo Bedi.... horata zagivat bezsmisleno vseki den.... voinichetata , deza.... ,mizeria, katastrofi.... prodalzenie na komunizama, koito Ne si e otival.... nali toi sazdade banditskata republika ....... ....... .......