10

Мими Пишева

преди 4 години

Да беден лекар може и да няма ама бедни мед. сестри бол. Шкембелията Балтов да не се прави на 6 без10 че целия Пирогов е мизерия,а персонална го правят на мармалад. Да не ви остане никой млад специалист....да си менажира сам г...за......да останат само некадърници и пенсионирани сестри.

9

Анонимен

преди 4 години

Санитарите в българските болници са чистачки, а не парамедици. На това основание нямат право да се докосват до болния и да извършват каквито и да е манипулации. Нямат никаква медицинска квалификация.

8

Анонимен

преди 4 години

Стресирани са болните !Във всяка бг болница от чистачката до доктора Всички нагли и арогантни .и в държавните и в частните държат се с болните като към торени цръвяци , добро отношение само ,ако си някой с връзки, политикан и тн другите........

7

Анонимен

преди 4 години

Не знам ама аз беден лекар не съм видял.

6

Иванова

преди 4 години

Хайде стига вече, нима пациентите на преживяват стрес след като чакат по 2-3 часа в спешните отделения, че са изнудвани непрекъснато за пари, че често биват унизявани и не могат да получат информация дори за собственото си здраве. !!!

5

Вили

преди 4 години

Само те работят под стрес. хич не са стресирани, като си искат и взимат нерегламентирано пари. Стресирани са, че другият има по-хубава кола.

4

Кирето

преди 4 години

Стрес е като пипаш от касата и взимаш под масата.

3

Анонимен

преди 4 години

В България санитари няма. Има хигиенисти. Санитарите са парамедици на Запад.

2

Анонимен

преди 4 години

В болниците наистина е много натоварващо за медицинския персонал. Пациентите са капризни като малки деца. Само мрънкат и се оплакват.

1

Анонимен

преди 4 години

Всичко е заради единствената каса НЗОК.Това си остана модел от соца а вече сме на класи а не ''равни''както ни лъжеха и тогава.Трябва да има избор къде и как да се осигурява човек,а не обща каца без дъно и всеки министър на финансите да може да бърка и да вземе милиард и половина от вноските на всички ни,без да ги връща.От частна каса няма как да вземе!За автомобилите е по-добре измислено от колкото за хората.Там си имаш застраховка и като стане ПТП застрахователя плаща.В НЗОК е куче влачи рейс!