45

Анонимен

преди 4 години

В нашата мила ла родина има бая прости хора. Плешивия ще спечели точно тяхното внимание, на останалите, нормалните хора, ни е все тая за тоя.

44

Анонимен

преди 4 години

Най-интересното е КОГА се появява тази партия. Когато проектите на първанката и на Сидеров вече не могат да изпълняват поставените им от Путин задачи. А пък връзката Слави с руснаците е известна на всички, или поне на тези които си спомнят с какви пари стартира "Шоуто на Слави". Интересни съвпадения?????!!!!!!!!!?!?!??

43

Вяра

преди 4 години

Не може да се вярва на човек, който е бил дружка с Илия Павлов и държи парите си на въз, за да не плаща данъци. Поредният лъже патриот.

42

Активист на БКП

преди 4 години

Е нали нямаше да му регистрират партията заради името,бе разбирачи ?!!!

41

Анонимен

преди 4 години

В България има единствено костовизъм .

40

Анонимен

преди 4 години

За който и да гласувате получавате Костов.

39

Шеф Трифонов

преди 4 години

Менюто за следващите избори:- Тиква (печена) със суджук, гарнирана със сос от бира- Турска баклава, правена с руски кори за баница, бавно готвена- *** с пресен крушов сок и дюли "Брюле"- Свински Шиш "Шиши" от златните ръце на мама- Двете Лели - деликатесно червено ястие, с доматки, песто и пръст от маслини, нерафиниран зехтин. - Син ***, на скара, с орехи и мед, пръски сметана, щипка канела- Национален специалитет МИКС, кефтета, кебапчета и други популистки подправкиАйди

38

Анонимен

преди 4 години

Борисов в Алфа 10 ноември 17 ч .Предстои падането на маските.

37

АнонимеН

преди 4 години

И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ!!ОЧАКВАМ ЕДИНСТВЕНО ДА НЕ Е ПАТЕРИЦА НА БОРИСОВ !!!

36

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО СЛАВИ!!!!!!ШАНСОВЕТЕ ДА НЕ Е ПАТЕРИЦА НА БОРИСОВ СА ГОЛЕМИ!!!

35

ПП НТД

преди 4 години

МАЧКАЙ МАФИЯТА. ДОЛУ ОКТОПОДИТЕ! СВОБОДА НА СЛОВОТО! НАПРЕД НТД, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС И САМО ЗА ВАСМъж, 32 години, София

34

михаал

преди 4 години

А бе някой от екипа му, не беше ли станал политик който знаеше как да ни управлява?

33

Анонимен

преди 4 години

Цирк Сидеров приключи за тая г и Борисов ще им се отплати с едно участие в телевизия Алфа.

32

Анонимен

преди 4 години

България е цирк и сега си регистрирахме хумористична дружинка.Оня професора хич не е прав с 80%-ните, те са пълни 100%-ви - без съмнение!

31

Анонимен

преди 4 години

Бойко го хвана страх и отива в тв Алфа.

30

334

преди 4 години

Не знам дали са чужд "проект" или "патерица", знам само, че каквото казаха, го направиха.Умни момчета, ЗАСЕГА честни и амбициозни. Дано се съхранят такива. А щом има "Движение за права и свободи" - една етническа партия, защо да няма и "Няма такава държава". Стискам им палци. И ги подкрепям. И ще гласувам за тях, когато им дойде времето. А то май идва.

29

Данков

преди 4 години

Ако не беше предаването с Бойко, може би щях да се доверя, но всички видяхме и чухме какво стана.

28

Счети

преди 4 години

Интересно ще е да видим, дали ще се превърнат в поредната патерица на ГЕРБ, дали ще се опитат да бъдат нещо различно в толитиката или пък ще бъдат поредните властолюбци. За две неща са прави обаче ! Първото е, че няма такава държава другаде по света. Единствени сме на света, където мафията си има държава. И другото нещо е, че вече няма ляво и дясно в политиката. БСП са много по-дясна партия в сравнение с ГЕРБ и Демократична България примерно.

27

Анонимен

преди 4 години

А кои са плаши-путарниците зад гърба на Тошко Прическата? Абе няма фейс-контрол тая държава. Само вижте лицата на всички. Поредните из-гърбени из-роди.

26

Анонимен

преди 4 години

На този му личи ,че е аджамия и комлексарче. И функцията му е като на Касабов в НФСБ и Чукалов в Атака. Слави покажи се ти бе ,не залагай на първа линия такива като този.