15

Анонимен

преди 4 години

Населението, живеещо близо до фронтовата линия, гледа повече руски телевизионни канали, които се излъчват на разбираемия и роден за тях руски език. Години наред /от 22.02.2014 г./ тези хора смятат правителството в Киев за нацистки режим, а украинската армия - за наказателна сила.

14

Анонимен

преди 4 години

Крим пак ще будет украинский след 1000г.

13

12

преди 4 години

Също така трябва да се има впредвид защо Русия анексира Крим на първо място. Черноморският им флот остава в "капан" ако Украйна влезе в ЕС заради което беше и революцията им. Преди 70-80 години Анексираха Карелия от Финландия за да осигурят защита на С.Петербург (Ленинград). Простотията на Хрушчов и последвалите небивалици преди 5-6 години, включително пълно отричане на международното право са друга тема а аз няма да изпадам в пристрастия към никой.

12

Анонимен

преди 4 години

До ФактСъгласен, но трябва да се има впредвид, че няма страна която да е спазвала това споразумение. Руснаците гарантираха за суверенитета и цялостта на Украйна когато си предаде ядрените оръжия, наследство от СССР 95та година. Другата причина е, че нито една страна не беше съгласна с Минското споразомение и следователно множеството нарушения от двете страни. Да мирясат и да се помирят. Крайно време е.

11

стар чвор

преди 4 години

с нашите ,, на ушким ,, съюзници като турция/поробителите ни / , ние да му мислим, оставете украйнастанахме врагове на Освободителите си -Русия, с такива съюзници не ни трябват враговенашите да целунат ръката на Московския патриарх, че там е било и преди и сега спасението ни

10

Анонимен до 9

преди 4 години

Няма какво да се лъжем. Докато американците не спрат да се месят навсякъде, мир не само в Украйна, ами и в целия свят няма да има. Пуьо и от кого ще изядат боя ве глупи ?

9

Анонимен

преди 4 години

Няма какво да се лъжем. Докато Путин и Русия не изядат боя мир в Украйна няма да има.

8

Бандеровци

преди 4 години

Ще го духате заради про-американския КЛОУН. Вовата от Кремъл ще изтрие фашистката ви хунта, точно за 5 минути!

7

стар чвор

преди 4 години

ех...това си е Руска земя...всичко до Лвов

6

Факт

преди 4 години

Въпросното изтегляне е всъщност изпълняване на условията по Минското споразумение от страна на Киев.А преди това укроармията,насърчавана от американците,беше навлязла едностранно в демилитаризираната зона и заела позиции там,като постоянно извършваше провокации.Е,не им се получи и вече нямат друг избор,освен да изпълняват договореното.Както се казва-да си американско *** май носи повече негативи,отколкото ползи..Впрочем и кюрдите го разбраха по трудния начин.

5

Анонимен

преди 4 години

Украйна.Ще прогресира и се оправи икономически.Когато Украинските чучела в парламента им.Престанат да се кланят на Америка и започнат да си гледат интереса на държавата си! Останалото е губене на време! Вътрешно партийни и не без намесата на външни " сили" Носят раздор и разруха за Украйна!

4

Русия подписа

преди 4 години

мирния договр след Кримската война, в който се забранява руска флота в Черно море, както и разположение на всякакво оръжие и военни по-близо от 200 км от брега на морето. Така, че ООН да си изпълни задълженията да припомни на руските управници за договора, а държавите от НАТО да принудят Рашистанн да ги изпълни, ако трябва и с помощта на китайската армия, като им се обещае Сибир разбира се, а на Чпония Камчатка. САЩ да обезрашат арктика за да не цапа руската бляяда, от Мурманск до Владивосток.

3

ognyanz

преди 4 години

Ако спрат да се стрелят, може и да се разберат. Досега все идваше по някой американски емисар за да им каже: "Напред, ние сме с вас". И дотам беше примирието.

2

хъша

преди 4 години

абе братските ни славянски каши нямат крайслед като ги помъчи мизерията още няколко години ще вдигнат ръце от войнино едва ли русия има интерес да се установи мир просто защото те изкуственно създадоха конфликтни зони като буфер срещу близостта на нато

1

бай ганю

преди 4 години

украинската вова няма кой знае какво да може да постигне от предшественника си освен ако кремълската вова не каже стигано в случая дали кремълската вова ще изплаща пенсиите и поддържа изцяло икономически окупираните райони здравеопазване,образувание.... след като ги смята за свои територии,народа там ще има да мизерства още много години под сегашния кремълски контрол и влияние,жалко за добрите обикновенни хорица но на кремъл изобщо не му дреме