18

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството, че живея в държава на 80% идьоти. Оня изби 17 човека и асфалта му беше виновен, тоя му се спало и убил трима. В закона пише - всеки сам си преценява и сам си носи отговорност. Аз отде да знам, че не ги е сгазил за удоволствие?

17

Анонимен

преди 4 години

Един човек ако на 21 заспива на волана, в градски условия, значи нещо не му е наред в тиквата и е трябвало лекарите да го спрат. Отдавна е време за по-сериозни медицински изисквания към мераклиите да газят хора по спирките. Ако си нормално развит индивид, трябва да можеш да си даваш сметка за собствените възможности. Като си след нощна смяна и ти се спи, фащаш такси или намираш някъде место да се наспиш. Това НЕ Е злополука, а УБИЙСТВО.

16

Сата НАТО

преди 4 години

Е, щом е заспал, да е жив и здрав, няма вина!Айде, и много поздрави на тати! Хайде, опечалените, писта! Малшанс имало вашто момиче, така му било писано!

15

До 12

преди 4 години

Ами да се е наспал преди да отиде нощна смяна да работи, ама друго е да ходиш по кафенца и разходки. Пък ако е много зле след работа е можел да хване автобуси, таксита....Нали тъй?

14

Малиии

преди 4 години

Баси бавняра! Пак добре че не е бил със 147 км/ч.

13

Анонимен

преди 4 години

Хаха, и кво събудил се и видял, че гази хора? Този ако наистина е заспал по време на градско шофиране, трябва да е бил в състояние сравнимо с рефлексите на мъртво пиян. От където и да го гледаш груба, престъпна небрежност. Много лоша услуга му правят адвокатите с тази версия.

12

Анонимен

преди 4 години

Някой замисли се, че човека е идвал от нощна смяна, колко време е бил на работа и да ли не е бил експлоатиран от шефа си да бачка повече от 8 часа нощен труд???

11

man

преди 4 години

Младежите не са ли видяли колата да идва? Аз когато чакам на спирка съм винаги нащрек. Учете децата да внимават, да застават зад стълб или дрига преграда

10

Мнение

преди 4 години

Ако ЗДП не е нарушен и автомобилът е технически изправен, то това е злополука. Като прибавим самопризнанието и ако е налице чуство за вина, то последствията за причинителя не трябва да са тежки.

9

Анонимен

преди 4 години

Кое му е нормалното да заспиш зад волана? На всеки се било случвало...ти чуваш ли се какво говориш? Безотговорна работа...

8

тъжно

преди 4 години

дано се оправят хората.не е лесно да си на нощни смени и после да караш колата полу заспал.да не коментират хора които не са работи нощни, нямата си на идея колко е вредно, но имат ли избор хората особено във варна.

7

Totenkopf

преди 4 години

Ама, естествено момиче в критично състояние в кома, другите помлени за цял живот, но човека е от нащте и след 24 часа се пуска по живо по здраво. Докога ще се гаврите само ми е чудно, робси народ, ***.

6

Членска карта №7

преди 4 години

До sakiНапълно е възможно! Всички го правим понякога....

5

saki

преди 4 години

Това със заспиването ,надали е вярно. По скоро нещо е търсил в жабката или е настройвал радиото или си е чатил по телефона и неволно е започвал да се отклонява. Бавната скорост потвърждава ,че е правил нещо от гореспоменатите.

4

34654567

преди 4 години

Не е оправдание, ама това е злополука, за разлика от случаите, когато пияни и друсани газят хора, когато това е престъпление с почти предумишлен характер. Помните ли ония деца в Петрич, когато излезе шапкаря и каза, че шофьора не дрифтил? Ей това е престъпление, а злополуката е злополука, може да се случи на много хора. Сигурен съм, че това 21 гошишно момче ще страда, а и ще получи по-сурово наказание в съда от пияните и друсани убийци на пътя. А точно това е за условна.

3

Членска карта №7

преди 4 години

Не, не го оправдава, но нека не хвърляме камък първи! Жалко за пострадалите, жалко и за момчето зад волана. На всеки може да се случи!

2

Анонимен

преди 4 години

Това като оправдание ли трябва да е?47 км!Оправдава ли го че е осакатил хората?

1

Наблюдател

преди 4 години

Язък за хората. Дано се оправят по-бързо.