24

АнонимеН

преди 4 години

В ДЕЛХИ РАБОТЯТ 3 ОГРОМНИ ЗАВОДА ЗА ИЗГАРЯНЕ НА *** И ТРИТЕ НЕ СПАЗВАТ НИКАКВИ ЕКОЛОГИЧНИ ИЗИСКВАНИЯ И БЪЛВАТ ЛИ БЪЛВАТ МРЪСОТИЯ ВЪВ ВЪЗДУХА!!ВЪЗДУХА СМЪРДИ НА БО-*** НО Е ТЪРПИМО !!УЧУДВАЩОТО Е, ЧЕ МОГАТ ДА ГЛЕДАТ ЩОТО ЛЮТИ НА ОЧИТЕ!

23

Край

преди 4 години

Ми нормално. София с 3 индииски махали се издушихме пък какво остава милионен град с индиици.

22

13

преди 4 години

Разбрахме, че в Индия въздуха е малко по-замърсен от България. Това вече стана ясно на всички. Но по катастрофи ние ги водим. Както и да е, Индия кацна на Луната. Наскоро. А ние си стоим в киселото зеле, радваме се на тръбата за Сърбия, това ни е най-голямото постижение. Европейски статистики - ние сме най-замърсената държава, горим най-много пластмаса в Европа. През зимата е по-зле и от Индия, всеки гербаджия пали кюмбето и яде сланина пред телевизора докато се напие с ракия и спре да гори.

21

Нафарфорий

преди 4 години

Края на Човечеството започва- бавна и мъчителна смърт за поклонниците на материалното,мъртвото,идолите/марките и парите....

20

Американ

преди 4 години

До Анонимен 20:Ако не са Индия и Китай роботизацията щеше да е повсеместна и цените все същите.Освен това Америка не налага "климатични" санкции, това го правят "прогресивните" в Европа.

19

Анонимен

преди 4 години

Добре, че са те и Китай, иначе целия свят ще е скъпа мизерия. Щатите не са подписали споразумение за климата, но ще има санкции за всички други.

18

До 17

преди 4 години

Снимката е илюстративна бе невежа!!!!!

17

Дзъ

преди 4 години

Ами като гледам същото е през зимата от ул. Одрин към Люлин ...караш си колата и рЕзко влизаш в мъгла - не се диша

16

Анонимен

преди 4 години

Ехаа,браво,професионално скалъпена новина,така се залъгва населението ,че има и по-зле от нас.Само ,че по-наблюдателните ще видят ,че снимката не е от градска среда,а от поле,където по всяка вероятност разчистват и изгарят непотребното!

15

Анонимен

преди 4 години

Ем наши всички се радват на евтините стоки от Китай и Индия. Първо че подбиват родните ни производители и търговци. Второ се самоубиват в опита да печелят валута, като бачкат без условия и контрол.

14

Анонимен

преди 4 години

кво делхи софия е същото

13

Цецо Мен

преди 4 години

Това оневинява ли, че София е 6-Ония с най-мръсен град в света. Единственото производство, което имаме е центърът за иновации. Зашеметяващо. И като сме в ЕС защо отидохте до друга край на света да намерите някой по-зле в това отношение. Там и климатът е различен.

12

Д-р Исня

преди 4 години

Да направят като нас, вдигат нормите и замърсяването изчезва :)

11

Няшите

преди 4 години

Убийци пък са шумни. Техния шум е ориенталки.

10

Анонимен

преди 4 години

Диви хора осакатяващи всичко до което се докопат

9

м дааа

преди 4 години

Скоро и у нас, и новия кмет на София ще ни обясни , че замърсяването е резултат на атмосферните пластове дошли от Индия .

8

Анонимен

преди 4 години

И що така никой не казва, че димът е от горящите стърнища около града?

7

чист въздух

преди 4 години

Еееее, ако Делхиту не беше пълен с толкова ромииии.........

6

Г.Т.

преди 4 години

Пратете им Грета Тумберг! Те ще ги оправи!

5

работа, работа

преди 4 години

Да им пратим Фандъкова, тя знае как - стъпка 1 отричане на съществуващият проблем- стъпка 2 уведомяване на населението със седмица по-късно. Кому са нужни данни в реално време- стъпка 3 ако измервателната станция показва неприемливи стойности, тогава я преместете в планината- стъпка 4 отричайте изследванията от независимите станции. Може да е черен въздуха, но може да се вярва само на лицензираната станция пратена в планината- стъпка 5 горете отпадъци в ТЕЦ на 2 км от парламента