186

голата истина

преди 2 години

Ето защо аз заминавам и не ми се връща...Израсла съм при пълни селяни в скандали за пари, религия, тото...Отделно по цял ден се гледат ***, турси сериали и други простотии, които излъчват телевизиите...Не изпитвам никаква топлина в тази селяния!

185

Анонимен

преди 4 години

Най-много ме забавляват "зомбираните" и "слугите" на БОКО!!!!Няма такъв цирк никъде по света "да казваш на черното ---бяло"!!!!!Само Смяххх

184

До 6. 13

преди 4 години

Много е жалко да си правителствен "бот" и да крепиш статуквото!!!Пообиколи малко "СВЯТ" и тогава се изказвай!!!!Бай *** като теб и БОКО ТИКВАТА само ме забавляват колко са пр*Ст*!!!!!!

183

Норче

преди 4 години

В момента в света има повече пари отколкото има активи. Който има пари инвестира , няма да подсказвам в какво. И България може да си позволи да дава безусловен базов доход, ама не и дават. Просто великите сили диктуват дневния ред. Кой разбрал- разбрал. Пийте си коняка и да не ви пука.

182

До Анонимен 156

преди 4 години

Хаха *** необразованите в тоя форум. Не знае какво е катод и анод *** пише глупости. Проспал училище и не знае че ранните компютри ползват такива лампи,както и много китарни усилватели и прочие електроника.Иначе имам грешка за която съм заслужил някой минус.ДАР не само са имали успешен прототип а са и произвеждали самолети десетилетие преди ВСВ. Та хайде цакайте минуси викайте *** народ слаба държава Това сте Вие.Образованите хора затова си тръгват,па като се върнат и успеят са Ви виновни.

181

До 183 хаха

преди 4 години

Стой си в "блатато" и потъвай полека-лека!!!! Бай ***(БОКО ТИКВАТА) ще те "оправи"!!! Той отговаря за "ПРОСПЕРИТЕТА" на ТЕРИТОРИЯТА!!!! Good Luck!!!!

180

Анонимен

преди 4 години

До 188Със сигурност не е кебапизирана Германия дето всичко затваря в 5 :D

179

Анонимен

преди 4 години

За Европа номер 1 е Германия. Тя е неко като САЩ . Но за Европа. Така както водеща в Азия е Япония.

178

Анонимен

преди 4 години

До185. Всеки има критерии за номер 1. Затова и питам. За теб коя държава е номер 1? Питам за да знам какъв си?

177

нещата вървят добре

преди 4 години

Всичко добро което може да се види в Германия всъщност идва от Америка. Разбира се с известно закъснение. Слугите на Русия в България грижливо пазят тези факти в тайна.Хората просто не са информирани достатъчно и пропиляват времето си в учене на немски, устройване в Германия и т.н. Но хубавите работи - бавно стават. Децата им ще погледнат отвъд океана и ще осъзнаят грозната манипулация. Някои от тях ще се върнат, но вече нови хора.

176

Анонимен

преди 4 години

Дай боже всички джипсита там и в англия да се изнесат

175

Анонимен

преди 4 години

До 184Ако Германията е номер едното на Европа, значи Европа е пълна скръб

174

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Тръгнали да сравняват Германия със България!!!! Нормално мислещите хора, които са били и на двете места знаят, че разликата е огромна!!!!Германия две войни загуби и пак е номер 1 в Европа в много отношения!!!! Въпросът е къде е България в момента, а къде беше преди 30 и повече години.....

173

хаха

преди 4 години

Абе незнам за вас ама поне за мен няма смисъл да имигрирам в ДЕ, защото ще ми падне стандарта рязко... И без това през месец съм в ДЕ , така че не ми липсват толкова хубавите пътища и аутобаните :))

172

123

преди 4 години

В Германия беше розово. Сега вече е кафяво и черно.

171

Ето

преди 4 години

ГЕРБ осигурява "светло" бъдеще за българите.

170

Анонимен

преди 4 години

До 164Да правиш приятели не е като да си вземеш нов телефон, социопат такъв.

169

Анонимен

преди 4 години

До 177То пък едното лекуване - като те подхване доктор Пунджаб дето едва срича на местния език и ти предпише аспирин за рак ще те видим. Здравеопазването не е ли частно за нищо не става.

168

Анонимен

преди 4 години

До 169Ех де да бях и аз толкова пpocт и повърхностен че да се задоволявах с безполезни луксозни дрънкулки като теб.

167

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да измислят да спрат изтичането на българско население към З.Европа няма да "хване дикиш" ! Живея от 19 г. на Запад, как да се върна като тук не ми иска пари когато ме лекуват, не ми вземат пари когато ме оперират, изписаните лекарства от лекуващият лекар са с 80 % намаление, а вече съм пенсионер и лекарствата ми станаха напълно безплатни, в България нямаше да ми стигат парите за лечение и лекарства....е няма как да се върна тук имам всичко и то от "мащехата" !