8

Анонимен

преди 4 години

Никога донорска карта. Като знам морала на бандитите в бели престилки е съвсем възможно при катастрофа да ти приберат органите и без да си в мозъчна смърт. Бизнеса си е бизнес, а от болничното легло човек не е в позиция да защити живота си.

7

Анонимен

преди 4 години

Колко бежанци минаха през територията?Защо не даряват поне бъбрек,да не говорим,че щом са влезли нелегално може да ги разфасоват за органи вместо да ги застрелят на границата граничарите.В Германия нямат проблем нали?Там си ги разфасоват тихо...

6

Анонимен

преди 4 години

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев да разпространи донорските карти в министерския съвет и парламента. Премиерът да даде пример с донорска карта 1.

5

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с риииформата,за която те "назначиха" твоите"работодатели"от 2020 година ли ще почнем да им пълним "касичките"

4

Анонимен

преди 4 години

Това се прави в началото на мото сезона! Да се агитират момчетата , и да знаят,че някак ще живеят и след смъртта си!

3

реалист

преди 4 години

Само да попитам, в коя общинска болница и кой лекар ще прави трансплантация? С капачки ли ще се плащат операциите или с смс-и? Или може би ща разчитаме на българската коледа?

2

Анонимен

преди 4 години

Горките хора! . Обречени на смърт заради крадливите некадърници.....

1

Анонимен

преди 4 години

Специалистът по кражби, вуйчото на Горанов, дето го направиха министър на Здравеопазването без да е влизал в болница.Но пък за това в кражбите няма равен. Такива кадри са нужни на ГЕРБ.