35

Анонимен

преди 4 години

Мечките са в Червената книга на България. Защитен вид. Не повече са от няколкостотин. Хубаво е, че тези хора са внимателни към мечето

34

АК-47

преди 4 години

Истинска наслада за душата, да гледам къпането на мечето. Дано, като се нахрани добре, да заспи зимен сън. Да са живи здрави хората, които ще се погрижат за мечето.

33

Ами

преди 4 години

Хора, цена нямате!Бая се смях на коментарите!Иначе и аз се радвам за почерпката на мечето.А и се надявам никой да не му навреди,след като ще го местят на "безопасно" място.

32

Анонимен

преди 4 години

В контраст на тази история - Преди време едни приятели били в Сандански - хотел Пирин, 5 звезди. Там имало котка, бременна. Хранили я, и други гости също. Родила. На другия ден от управата издавили котетата. Котката цяла нощ мяукала и ги търсила... Тия същите унищожили и много гнезда на птици наоколо, а басейна поддържали чист, като вечер сипвали ВАР в него. По-евтино им излиза от специалните препарати... Никога не бих отишъл в хотел стопанисван от такива алчни, безскрупулни хора!

31

до 26

преди 4 години

Абсолютен факт е това което казваш. Бяхме там и постоянно бяхме дебнени какво правим, отношение точно сякаш ти правят услуг. Иначе изкарахме цял ден именно на този басейн и беше супер.

30

Анонимен

преди 4 години

Много са хубави подаръците за мечето, браво!

29

Анонимен

преди 4 години

Дайте му и малко сладолед на мечока, щом искаТолкова малко мечки има в България сега, поглезете го. Изобщо дивите животни у нас много са намелели

28

Анонимен

преди 4 години

До ВладиславАми аз бих отишъл! И други също.. :) Ако написаното в статията е вярно, това отношение към животното говори за култура, а това е голяма препоръка за един хотел. На хората им е писнало от простаци и като отидат на почивка, искат да си почиват, а не да се ядосват... С културни хора има малко проблеми и е лесно да се разберешТака че, аз бих си плувал с мечето в басейна, без да се замислямАко няма мечки - гледайте котките в хотела в какво състояние са - много е показателно

27

Анонимен

преди 4 години

Никаква услуга няма да му направят като го преместят в централния балкан на "по-сигурно" място, само ще му причинят стрес като ко махнат от естествената и позната среда в напълно непозната такава. Природоащитници...хм, по скоро ***.ло.ум.ни.ци

26

Не бих

преди 4 години

остседнал в хотел в Сопот. В малките градчета собствениците на хотели не разбират нищо от хотелиерство и ресторантьорство, а се държат все едно си им на гости и не си плащаш, за да те обслужват, а ти правят услуга.Самите "хотели" обикновено са големи, многостайни къщи на местни баровци - не отговарят на никакви стандарти за категоризация. Персоналът е от роднини. Ще го нахранят мечето, но само заради рекламата.У нас и четири и пет звездните хотели са надценени. Не си причинявайте Сопот.

25

Ангел

преди 4 години

И меца кака да го отрака тоз млад баровец;-)

24

Що Суими?

преди 4 години

Що не Плувчо?

23

Анонимен

преди 4 години

Аз в този хотел не бих отседнал.Я,си представете ,че вместо мече изкочи някой мечок!

22

Джедай Мастър

преди 4 години

В първия момент се уплаших изненадата да не е Георги Първанов с чифте в ръка, но слава богу било меТ :D

21

бай Тошо

преди 4 години

До 123Това не е пчелен мед, а е сироп с вкус на мед.

20

Ф.С.В.

преди 4 години

Мечето е направило такава реклама на хотела и басейна че даже "НЕКЕРМАН" (най голямата рекламна компания в Германия) не може да я направи!! дано не го наранят нещо!

19

123

преди 4 години

50 кг мед оставете в дом за сираци, вмвсто да храните мечки. Това го е измислил само някой евроджендър.

18

Владислав

преди 4 години

И кой човек ще отиде в хотел, в който мечките се разхождат необезпокоявано?

17

Анонимен

преди 4 години

Там няма хотел!Ба с и селяците - видят ли басейн и требе да е на хотел.Мут рите са ви взели акъля по Слънчака май, а?

16

Дядо Ви

преди 4 години

Напълниха се горите с мечки, човек да го е страх да се разходи.