47

Наблюдател

преди 4 години

Просно няма кой да е спортист на годината, годината трябва да е нулева. Но понеже нямаме такава традиция и айде Григор Димитров.

46

Анонимен

преди 4 години

"Няколко точки решават даден мач. Така беше с Джокович."Рангелов, палячооо...какви няколко точки, бе?Та Джокович уби от бой нашия във втория сет. Първия сет го изигра в тренировъчно темпо.Равностоен бил на Джокович???Ти нормален ли си, бе?Кой мач си гледал?

45

Диана

преди 4 години

Как не разбрахте, че Григор имаше травма и това се оказа решаващо за сезона му.

44

Анонимен

преди 4 години

Абе не мога да разбера защо винаги има хора ,които не разбраха ,че Григор е обществена личност и като такава ще търпи критика.Вместо това те нападат хората казващи мнението си за негативните му черти .Държат се грубо и обиждат хората .Отвратително държание .

43

Анонимен

преди 4 години

Уважавам това, което Димитров постига в спорта , но какво ще кажете за Ивет Лалова- ако гледаме класиране , защото пишете ,че Григор е 20-ти в света ,то Ивет е 7-*** в света ,финал на Световни игри..постоянна в представянето си..много му е на Гришо да е спортист на годината , има доста състезатели , които постигнаха успехи на големи форуми

42

men

преди 4 години

по-добре джудистчето или некой младеж с успехи. гришони нито живее в българия, нито плаща данъци тука, нито е направил нещо за децата тук дето тренират и за другите дето го боготворят.

41

Анонимен

преди 4 години

Ами азяпък гледам да съм обективен, а не да мразя! Харесвам тениса като спорт и се радвам, че Григор преодоля контузията. Подобни класации, обаче са леко нелепи. Мария Гроздева се класира за n-та Олимпиада, същото направи и Ивет, която бяга и на финали на световното. Наистина не знам по остналите спортовое как са нещата - Алберт Попов влезна в първите 30 при слалома, но за борбата, щангите, плуването просто не съм наясно. Нелепо е спортен журналист да ръси глупости.

40

ДжО1984

преди 4 години

Алтерантивна класация за спортист на годината:1. Цветелин "CeRq" Димитров, 19 год. - най-добрия "sniper" в най-добрия отбор в СВЕТА за 2019г. по CS:GO - "Evil Geniuses"2. Иван "MinD_ContRol Иванов, 24 год. - най-добрият "offline" в най-добрия отбор за 2017 и втория най-добър отбор за 2019г. в СВЕТА по DOTA 2 - "Team Liquid". Бедна ви е фантазията колко пари е спечелил за 4 години, Гришо е смешен сравнен с него!3. ... и още знайни и незнайни ТАЛАНТЛИВИ E-sport играчи

39

aa

преди 4 години

боже с какви тъпизми се занимаваме

38

Анонимен

преди 4 години

каквато журналистиката, такава и класацията.

37

Анонимен

преди 4 години

Браво на момчето! Пример за подражание у младите!

36

Анонимен

преди 4 години

Гришо показва че и ние българите можем!

35

Анонимен

преди 4 години

За Григор давам десетка! Трудолюбив,симпатичен,млад,богат,обичан! Българин!!!

34

Анонимен

преди 4 години

Гришо ми е любимия спортист!

33

Анонимен

преди 4 години

А бе тука има само спецове от народни борби които въобще не са наясно!

32

Анонимен

преди 4 години

А бе тука пак малцинства дошли от Занзибар взимат думата и това ме дразни! Ядеш български хляб-помни!

31

Бай Митьо

преди 4 години

Това е абсурд. Спортист на годината в България, който отказва да играе за България и в България?!? А имаме толкова шампиони тази година, направо не знам ......

30

Анонимен

преди 4 години

И с какво осми в света на скок височина да е по-малко от класация между 20 и 60 в тениса???? С парите за сиирджиите.

29

Анонимен

преди 4 години

Заслужава признание! Всички спортисти,които побеждават в момента,са взели всичко в свои ръце и спонсорират себе си с пари и реклама! И това че има българското знаме на гърдите им говори за патриотизма им!

28

Фенъ

преди 4 години

.....Григор Димитров не би трябвало да има конкуренция в България за спортист на годината....... Това е вицът не на деня, ами на годината :)))))))))))))))))) Да номинират и футболните национали :)))))))))))))))))))))