24

Анонимен

преди 4 години

До Разбирач 24Не гласуват герберите, защото виждат очевидното - промяната в града, и допускат, че и останалите имат здрав разум, а и са се наслушали на глупостите на комуноидите за "промяна".*** гласуват настървено - по понятни причини, ама толкова си могат, все пак трябва да им благодарим за активността, пък и повечето са рожби и внуци на АБПФК, понятно е.

23

dl

преди 4 години

Истински се ядосвам,като чуя,че за Манолова са гласували симпатизанти на ДСБ.Аз мисля,че същите хора са гласували с "нито един от 2-мата кандидати" и резултатите го показват красноречиво.Какви са тези коментари,че виждаш ли,лидерите не били дали ясен знак за кого да гласуват симпатизантите на ДСБ.Хората са достатъчно грамотни и наясно със себе си за кого да дадат гласа си.Стига с тези отвратителни внушения!Търсете гласовете за Манолова другаде,не в ДСБ.

22

Разбирач

преди 4 години

Хората не гласуват, защото нямат доверие в кандидатите! Съмненията в обективността на изборния процес са следствие от това. А традиционното разцепление при десните е едно от доказателствата, че хората са прави...

21

Анонимен

преди 4 години

Щом Юруков е регистрирал Слави мога да ви кажа кой стои зад шоумена .Познахте и вие нали !

20

Mister Cro

преди 4 години

До анонимен 14 Някъде да съм споменал Мая Манолова, каскет такъв! Говоря принципно, но ти тези неща не ги разбираш! Абстрактното мислене не за всеки, още повече за бетонни истерясали кратуни! Ходи да скачаш и викаш как "времето е наше/ваше"!

19

Анонимен

преди 4 години

"Кварталната десница" са СДС и ДБ. Селото София е голямо, а те са малки в техните реститутско-ремедейски сокаци и квартали.

18

Анонимен

преди 4 години

А СДС са тоалетната хартия на ГЕРБ. МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ!

17

Изборна Аларма!

преди 4 години

В Младост и в южните райони живее белия цвят на работническата класа. До сега се считаше че точно тези хора избират и държат ГЕРБ вече трети мандат на власт.Работещите и с високи доходи хора. Точно тези хора сега се чувстват объркани.

16

Младост

преди 4 години

Няма как точно преди изборите да тихомълком и без никакви дискусии да тупнеш центъра за наркомани до детската градина, да издигнеш кандидат който живее в друг квартал и да очакваш твой да спечели?!

15

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Срамувате ли си да уточнявате кои са тия "ДЕСНИ"??!!!Ами логично е!Това са всичките хора на СДС/дс, ВМРО, АТАКА и сбиртока на НДСВ и НФСБ..ха,ха,хаааТА ---те ако са "ДЕСНИ"...аз съм "ТРАМВАЙ"!КОЛКОТО ДО ГЕРБ--ТЕ СА ЦЕНТРИСКА ПАРТИЯ!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Мистичното СДС се разлюспи на какви ли не партийки - формираха се, разформираха се, деформираха се и най-вече се прекръщаваха, но неизменно си остават костовистчета на грантаджийска софра; e.g., ДБ - забравихте ли за "рИформаторския блок" във второто правителство на Боко? Бяха и дУпетати, и министри, и най-вече некадърници ренегати, и дори "опозиция". Бойкикев беше даже и "министЕр", отговорен за съдебната "рИформа", която той оср..а така, че дори недоносчетата в собствената му банда отхвърлиха.

13

Анонимен

преди 4 години

"големите" СДС, допринесли за резултата на ГЕРБ с няколко процента, ама в минус

12

анонимен

преди 4 години

"Аз бих гласувал за всеки нормален компетентен човек с идеи без да ме е грижа дали е от ляво или от дясно..." ....Мдаа, и как разбра, че Мая е компетентна, като никога не е работила, освен като политик

11

Анонимен

преди 4 години

ДБ по скоро е ляво наведената десница !!!

10

Анонимен

преди 4 години

Тоя го каза много точно, че ДБ действа като гражданска съпротива!Точно това е нужно срещу мафията, олигарсите и гербавите които ги защитават, ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА!

9

Mister Cro

преди 4 години

Това СДС какво беше...а сещам се: една шепа хора, броящи се на пръстите на едната ми ръка! Ляво, дясно, център...мижи да те лажем! Бойко вика "мразя комунистите", при положение, че е бил член на БКП, това е връх на цинизма, а освен това показва, че разделение ляво-дясно не съществува и се търсят още балъци след 30 години преход още да вярват в тази глупост! Аз бих гласувал за всеки нормален компетентен човек с идеи без да ме е грижа дали е от ляво или от дясно...

8

Анонимен

преди 4 години

А СДС са Съюз на Държавна Сигурност. Или... Само Десет Сме.

7

Натюр

преди 4 години

Много жалко, десни партии в момента у нас няма. ГЕРБ се пише дясна, но не е, наследствено са обременени от БКП-то.Такива са и останките от СДС.ДСБ на практика не съществуват, тъй като природата, моралът и принципите на техните (евентуални) симпатизанти не търпят сговори и безпринципни съглашения.Май най-дясна ще излезе БьеСьеПье-ту, защото са снай голям процент милионери, спрямо членската си маса

6

Кубадниски

преди 4 години

Всички пътища водят към Разград

5

ДБ

преди 4 години

Срам, срам и пак срам.. Хора с десни идеали да гласуват за Мая Манолова