11

Мишо ТРЕНДАФИЛОВ

преди 4 години

Камионът бе последван (пазен) през целия път от София до Кулата от полицейска кола с включени сини светлини на 30 октомври около обяд!?!

10

Анонимен

преди 4 години

И какво като е с българска регистрация? Важно е кое е собственика му.Явно е някой от използвачите с двойно гражданство с южната ни съседка.

9

Активист на БКП

преди 4 години

Един въртеше търговия с БГ паспорти ! Въпросът е : КОЙ ВЪРТИ ТЪРГОВИЯ С БГ РЕГИСТРАЦИИ ???

8

Разобличителят

преди 4 години

Каналите се контролират от хора на тиквата. Не забравяте кой прпдаваше оръжие на ИД и Ал Кайда естествено с благословията на ЦРУ.

7

Анонимен

преди 4 години

Шведски камион с българска регистрация, на името на албанска фирма, управляван от грузинец,хванат на гръцка територия,пълен с афганистанци,отиващи в Германия!Да живее дружбата между народите!

6

Шкембе Войвода

преди 4 години

Мойте хора. Първо ги правя бг граждани после им давам бизнес да въртят

5

Анонимен

преди 4 години

А колко шиптери карат бг регистрация камиони в европа бедна ви е фантазията първо лична карта после бг фирмичка с бг камионче и айде после на макрон пакета бил виновен

4

Анонимен

преди 4 години

Прочуваме се, тези които неразбраха първия път сега ще чуят вече. Държавата цирк.

3

бай ганю

преди 4 години

предстои да видим още много камиони с наша регистрация да извършват същото тва вече не е новинаняма нужда да реагираме превъзбудено никой никога не ни е обвинил като държава че извършваме нещо нередно относно трафикатака че по чуствителните да се успокоят ако има критика относно нас за нещо тя би била основателна и арогантната и агресивна реакция в отговор от наша страна не начина за изразяване на несъгласие

2

13

преди 4 години

Какви съвпадения стават с тези български регистрации, нямащи нищо общо с България. Сега Макрон пак ще каже нещо за Африка и България и Баце ще му се извинява в социалистическите мрежи. Не е казал лошо за нас, дори един вид комплимент ни е направила и със задоволство очакваме пак да ни похвали така.

1

Анонимен

преди 4 години

Че с каква друга да е?