18

Гергана

преди 4 години

Сегашната кметица заслужи още един мандат!

17

За 19...

преди 4 години

АМА КАЖИ ТОЧНО КОИ ДЕСНИ, БЕ...ХАХАХААААА......СДС/ДС, ВМРО, АТАКА, НДСВ.... ИЛИ КОИ...?!!!ТОВА КОЕТО ГОВОРИШ, СА САМО ЛОКУМИ И ОБЩИ ПРИКАЗКИ!!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Десните не гласуваха за агресията в русо. Десните гласуваха против ГЕРБ. Езика на протеста на десните е сходен с езика на БСП, която се представя за опозиция, но присъства във властта през угоднически, дискретно отворената врата от челия само Винету. Затова блондинката се представи за независима и демагогски направи опит да внуши, че е обединител на всички демократично мислещи, само и единствено да спре или отнеме предимството на бавно нарастващата роля на истинското дясно. Тук прозира Москва.

15

Онанимен

преди 4 години

Десните, които гласуваха за Мая Манолова - не са десни. От моног време (откакто Костов се присъедини към СДС) има внедрени комунисти в десницата. Тяхната цел беше да я разцепят, а след това да противостоят на новосъздаващите се истински десни организации. Нормалните хора прозряха този сценарий и спряха да гласуват за тях. Когато БСП се нуждае от гласове, въпросните "десни" винаги и подават ръка. :)

14

Мая губи яко

преди 4 години

В София Мая нямаше никакъв шанс. Майчето беше грозно употребена от БСП в местните избори и след голямата им загуба ще бъде захвърлена в забрава като по този начин хитрата ***(г-жа Лъжа) ще реши в своя полза лидерския си проблем в БСП.

13

Анонимен

преди 4 години

Единствения шанс София да се беше спасила от Фандъкова е Манолова да не се беше кандидатирала. На балотаж щяха да отидат ГЕРБ и ДБ. На втория тур всички сини + БСП щяха да подкрепят Игнатов. За мен Манолова е проект на ГЕРБ за да си запазят София.

12

изнервен

преди 4 години

До 6. Ха-ха, а ти кой предлагаш? Волен Сидеров с 1%?

11

По съвест !

преди 4 години

Десните за Фандъкова , а левите включително и квази десните , но по душа леви за Манолова !

10

до 1

преди 4 години

Това сме аз и цялото ми семейство. Обясни ми как да заменя злото Фандъкова и ГЕРБ със злото Манолова и БСП, аргументирай се и ще си призная, че съм допуснал грешка, че не съм гласувал за втората.Аз лично не виждам в Манолова почтен човек, камоли по-добра алтернатива.

9

Анонимен

преди 4 години

Биесиепиету пак реват ...... Иессссс

8

Анонимен

преди 4 години

Еми Манолова показа в 7/8 тв готовите протоколи с празни полета. Мутрите просто промениха гласуването на хората, какво повече

7

Що не?

преди 4 години

До ОставкаНе те бива по математика, нали?

6

Оставка

преди 4 години

Аз не признавам Фандъкова за кмет,тя е избрана само от 15% от Софиянци!

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Е, не всички от десните гласуваха за комунистите от S.I.C.!

4

Анонимен

преди 4 години

"десните" в София гласуваха за уж техните врагове - комунистите. Не са десни - мътилка са! Не мога та спечелят властта, защото не знаят какво ще правят с нея. Ако пък спечелят властта. ще крадат като комунистите, нищо повече!

3

Анонимен

преди 4 години

На изборите софиянци показаха на гербаджиите жълт картон, и аха аха да бръкнат и покажат червения - хоп, съдията свири край на първото полувреме!

2

Анонимен

преди 4 години

Избирателната активност е ниска, защото гласуват само тези, които имат интерес от изборите. Братовчедката ми е директор на училище и за да остане директор трябваше пак ГЕРБ да спечели. И затова цялата ни рода гласува за ГЕРБ, без значение, че сме против тази партия.

1

Клоцет

преди 4 години

Над 20 000 полово и политически неориентирани гласоподаватели гласуваха "Не подкрепям никого" и оставиха София в ръцете на пенсиониращи мутро-комунисти и ромските гета.Референдум за нова столица!