16

Не че нещо ама...

преди 4 години

Избиваме се ей...Бавно и сигурно!Докато няма ефективно пандиз за нарушения по пътищата няма да се куртулисат...Щот то тези неща се разчуват ей...Друго се е да се каже....Еди кой си карал пиян и направил катастрофа...Съд! ПОСЛЕ Шест месеца бил в панделата и там така му се радвали едни масажисти с анадолски прийоми....лелейййййй ...И като е масова практика туй другите ще имат едно наум....*** нема воля да се приложи в БГ!Превенция трябва да има , *** това вече е чужда тема по тези земи!

15

Анонимен

преди 4 години

Щом дреме още рано сутринта и заспива, е готов да бъде държавен хрантутник. Например полюционер.

14

Анонимен

преди 4 години

Ako в 7:40 е заспал,какво ще направи в 20:30-ще изпадне в кома ли!?!?!?!?

13

Знаещ

преди 4 години

Предложение до властта : на всеки 21 годишен шофьор, незамисимо дали е пил или е пушил, да се даде наказание от 1 година, като същото се отложи по чл. 66 за срок от 3 години. Подсещам барни ръбъл да направи законодатела инициатива с цел промяна на закона!

12

Анонимен

преди 4 години

Повярвал си е че може да кара и е изтрепал хората.

11

Ехаааа

преди 4 години

Не е, най-вероятно е от ГРОБенюгенд и е изпаднал в екстаз от " победата"!

10

Иван Р.

преди 4 години

До Анонимен 10В правото се нарича "смекчаващо вината обстоятелство". Не означава, че го оневинява изцяло, а само приспада крайната присъда. Ако беше пил вече става "отегчаващи вината обстоятелства", което добавя към присъдата. Не че в нашето правосъдие тия присъда са много тежки и без това. Е, ако е някой безпаричен, незнаен и безродсвен, дупе да му е яко. Но ако е богаташче или с влиятелни приятели/роднини, ще му лепнат най-много 6 месеца условно и по живо по здраво да си кара пак.

9

Анонимен

преди 4 години

И като не е бил пиян трябва да му е простено ли? Момичето с опасност за живота и близките й какво ги грее това, че поредното камикадзе не е било пило?

8

Анонимен

преди 4 години

Колата е имала регистратор Карал е с 47 км в час Записът може още неща да покаже

7

Анонимен

преди 4 години

Трезвен, значи не е от бсп-дпс

6

Анонимен

преди 4 години

Така са го посъветвали да говори,та да отърве кожата. Нали сутринта каза,че са му отказали спирачките. И със сигурност е карал с превишена,иначе щеше да свари да спре.

5

Анонимен

преди 4 години

Избавил ги е от мъките.

4

Цецо Мен

преди 4 години

Марката е Фолксваген. Карал е с под 50 по време на удара. Има и нещастни случаи. За мен този е такъв. Спирките е хубаво да се обезопасят. Не се случва за пръв път подобен инцидент.

3

Анонимен

преди 4 години

20 годишен се блъсна в дърво,21 годишен помете спирка,тия 20 тина годишните май за нищо не стават,казармата ли им липсва,много разпасана команда и липса на отговорно шофиране,немат страх,немат и отговорност,явно немат правилно възпитание ,ех толерантност,толерантност,в училище учителката и един шамар не може да им обърше и само лигльовци с претенции излизат, и създава тая толерантност

2

aa

преди 4 години

Нали му бяха отказали спирачките, сега бил заспал. Май лъже, за да оттърве кожата. Намерил е кога да заспи.

1

шматка

преди 4 години

На 100м преди спирката има светофар.Преди него през 100м има още няколко.Ако е заспал в процес на потегляне и сменяне на предавки то трябва да го лишат от управление завинаги по здравословни причини