52

Анонимен

преди 4 години

Мая ще се опита да измести дебелия *** на *** от шефския стол !

51

Мая губи яко

преди 4 години

В София Мая нямаше никакъв шанс. Майчето беше грозно употребена от БСП в местните избори и след голямата им загуба ще бъде захвърлена в забрава като по този начин хитрата ***(г-жа Лъжа) ще реши в своя полза лидерския си проблем в БСП.

50

Бсп лъже

преди 4 години

Бсп искали промяна! Лъжа! Искали смяна на статуквото! (Попитали една възрастна жена:- искате ли смяна на статуквото? Тя ги изгледала втрещено:-Ъ-ъ?!)Каква промяна бе! Та тази партия Бсп е самото статукво. Все едно и също! 45 години, плюс още 30, цели 75 години, 3/4 век тормозят България! Когато тази партия се маргинализира накъдето е тръгнала с *** начело, тогава ще дойдат добри времена за България, защото политическото пространство ще се нормализира и България ще просперира още по-бързо.

49

Чочо

преди 4 години

Бит и еб-н насита няма . Един луд се бил по главата с камък и хората го попитали не го ли боли , а той им отговорил - боли ме , ама в промеждутъците е много гот . Затова бой бой бой за кой ли път , та да им направим гот .

48

Гацо Бацо

преди 4 години

Сега слушах някакъв *** по БНТ ,че ГЕРБ спечелили в малките села .Прав е ,като изключим София,Пловдив ,Бургас и Варна май....все малки села .Е те такиа са бесепарите .И баба Гицка от Горно надолнище им вярва

47

Гацо Бацо

преди 4 години

Мая М. обяви ,че ще участва в изборите и след една седмица БСП реши да я подкрепи ,а да не издига свой кандидат .Е чак толкова помним още .

46

Анонимен

преди 4 години

Касиране? Сбъркали са! Първата буква е Н...

45

gs6

преди 4 години

Пак повече успехи ще има от умиращата ти вечно лузърска партийка,Корнйе

44

Анонимен

преди 4 години

Каква партия ще направи Манолова бе, тя е бита карта за политиката.

43

Пак лъжа

преди 4 години

"Не съжаляваме, че издигнахме кандидатурата на Мая." Ама нали БСП не издигна кандидатура за софийски кмет на тези избори. Корнелия, пак лъжеш!!!!

42

Партиен член

преди 4 години

Тия двете са за ... касиране ! Сега само още една партия ни липсва - само това ни е кусу ра! От глупаво,по-глупаво...В место и двете да се покрият и да не се появяват и двете са нахални,арогантни и безочливи - долна работа!

41

ninovata & co.

преди 4 години

ни нъ мислети нас другари... ний сме си постлали... вълшебни килимчета. децата ни са по харвард, принстън, МИТ, световната банка, и да не касираме изборите се тая. вие му мислете дето ше гладувате тука и ше гледате цирк банкянски.

40

TT

преди 4 години

БСП изпълнила задачите...Ами да. ТЕРБ печели в София и Варна а БСП в Полски Тръмбеш и Каспичан...Значи резултата е два на два...Равен един вид...

39

Анонимен

преди 4 години

Тия две свраки и в с. Крушовица ги нещат!

38

олд

преди 4 години

Бития бит ,убидения убиден (от бисерите на Голямата турска екскурзия).

37

Анонимен

преди 4 години

Мястото на *** е при Нора Ананиева!

36

Същата работа!

преди 4 години

Да те факам, като избрахте фандъкова нали пак полуучавате бате бойко

35

Анонимен

преди 4 години

Така си и знаех:Гласувате за Мая Манолова,Получавате Корнелия Нинова

34

Дядо Соци

преди 4 години

Казвах ли ви аз, че половината от любителите на БСП ще гласуват за ГЕРБ ? И така стана.

33

анонимен

преди 4 години

Ех Корнелио, Мая си имаше хубава служба, а ти я пързулна, а пък тя взе че ти повярва, че софиянци я харесват! Сега ще касираш, касирай себе си, иначе БСП няма бъдеще!