23

Анонимен

преди 4 години

Германското единство било подарък за Германия от Европа?!Каква безочлива, тъпa и нагла лъжа.Германското единство е личен подарък на горбач-мечения Предател.

22

Анонимен

преди 4 години

До ОнияЗа Циника не знам, но на теб искрено ти го пожелавам.

21

Ония

преди 4 години

Аз си мисля,че Циника със сигурност е бил обиден от мигрантите в Германия...дано да не е било сексуално,че туй не го пожелавам никому де.....Я си признай приятелю!Какво ти сториха,много ли болеше?!?

20

гост

преди 4 години

всяка жаба да си знае гьола.

19

Анонимен

преди 4 години

На СТЕНАТА

18

Анонимен

преди 4 години

Беше грешка разрушаването на страната!

17

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

До Циникбелите руснаци са етнически толкова руснаци, колкото ти си наследник на аспарух. освен всичко друго са схизматици и еретици. в русия има питер и москвабад, на останалата част от територията и тачанки гонят влакове.

16

Тъп на 179 градуса

преди 4 години

На сн. - Варелът ръждясва, Траби - не!

15

Циник

преди 4 години

Кои граници се завръщат?Пречи ви бяла Русия.... Но иначе световната измeт от Азия и Африка я извозвате с безплатни фериботи... Афганистански гибoни могат да си избират в коя европейска държава да си избират жени за изнасилване, докато работещият европеец щедро ги спонсорира.Завръщали се границите... Завръщали се националистическите настроения - *** защо и как... сервилната, загубила връзка с планетата Земя политическа каста - не иска - ни да види... ни да чуе.Който сее ветрове - ще пожъне бур

14

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

световната конспирация, тръмп, обама, ЕС, мигрантите, международното положение и рептилоидите са виновни че третото поколение леворъки поклесари, ефрейтори и шуробаджанаци изгони всички съзнателни българи на гурбет. изненадващо се оказа че индиана джоунс колкото и компактен етнос да са не могат да ги заменят, щото номадите изненадващо не подлежали на асимилация. ами ловете се да бачкате, нали сте нация техническа

13

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

До До Изгърбич:свръхсила да разчита на нас? че ние сме колко една московска махала като численост, и сме ублизо 40 години назад в развитие като инфраструктура и общество. ай бакалъм, ефенди.

12

До Изгърбич:

преди 4 години

Споко, всичко си идва на мястото.Русия разбра, че повече не разчита на нас и повече няма да си мръдне пръста за България.Ако някога си гледал картата на България - на изток, като започнем на юг от Кърджалийско, преминем през бургаско, шуменско, разградско, русенско, силистренско и варненско има компактни региони от хора с турско самосъзнание + изоставената западна България чака малко живец на Сърбия и ще отиде там, където я увжават.Шагренова кожа - София, Пловдив, Русе и Плевен - 4м. по Ранът

11

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

мрачна за кой? я да сравниме спечелилите и загубилите. даже *** като победен вилает излиза от всв териториално по-голям и в момента е част от новия райх (да се чете ЕС)

10

Щерю

преди 4 години

Да не се върне топлата война, че тогава всички ще я втасаме...

9

Соросоид

преди 4 години

Студената война.Започнала то 2-та световна - с финансирания от Англия и САЩ хахо Хитлер да направи война срещу СССР, а те да гледат сеира.Неочаквано СССР печели и т.н. "съюзници" от немай къде харизват източна Европа на СССР като зона на влияние и започват "студена война"След 45 години децата на номенклатурата на СССР решават, че искат лукс и предават СССР за пари.Да не забравяме, че преди 2-та световна война българите са пътували/учили/работили в цяла Европа без проблеми.

8

Ужас

преди 4 години

Сега положението е по опасни от тогава,заради агресиите и превратите на САЩ света ври и кипи....

7

варненец

преди 4 години

Моля Бойко -ултра либерала от Панорама да се замисли ! 15 хил. Фена на Айнтрахт в Милано ! 35 хил фена наДинамо Дрезден в Берлин оня ден ! Това не е гостуваща агитка , товаси е армия за мен ...

6

Анонимен

преди 4 години

И студените и горещите войни се правят все от едни и същи фабрики....

5

До 4

преди 4 години

Франция и Германия трябва да се обединят, а пък останалите държави да се отцепят и да направим своя Рим. Както Мусолини е искал.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо намесват немците за сегашната ситуация. Вижте го онзи Макарон. Съвсем официално и целенасочено иска да постави полит-икономическа стена между Източна и Западна Европа.