92

Горбачов-Чернобилски

преди 4 години

Проклятието на Горбачов е, че историческата оценка за неговата дейност начело на СССР ще се дава по общоприети правила: в какво състояние е била страната при поемането на нейното управление, и в какво състояние я е оставил. Предвид тези общи правила, оценката на Горбачов ще го постави в по-долна категория от държавните глави на бившите съюзни републики, включително, бившата РСФСР. Все пак, всеки един от тях е създал или възстановил държава и не може да бъде равен на разрушител на държава.

91

Анонимен

преди 4 години

Главния виновник за нещастието на света белязаният Горбачов. Няма ли равновесие на силите има робство и неправда. Церберите се обидиняват оковават и поробват във вериги всички хора по света. Мног нещастници притежаващи малко повече блага си въобразяват че са елита на обществото но рано или късно ще им стане ясна играта.

90

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 91 Не е умрял. Умря социализма.

89

Да допълня...

преди 4 години

До Русия=Психиатрия 82 Чърчил е предложил да изтикат руснаците зад границата им , а не да стигат до Москва. За съжаление Айзенхауер не се е съгласил.Света щеше да бъде друг.

88

хех

преди 4 години

глупости Горби велик политик - това са врели некипели за ***. все едно Тръмп да подари Америка и обърканата и демокрация на Китай и Русия да разпусне съединените щати и да си бие камшика при китайците или сев корейците да се скрие от вендета дето продал една империя която е на ръба на фалита щото Америка е на ръба на фалита факт ! - правят войни и конфликти за да крадът и да си продават старите самолети и оръжия на будалите

87

Анонимен

преди 4 години

Така е, ама няма никакъв шанс, всички да се откажат от ядреното оръжие. Кутията на Пандора е вече отворена.

86

Анонимен

преди 4 години

Единствената опасност от ядрените оръжия е ако попаднат в ръцете на терористи. Горбачов нарочно покачва напрежението неясно с каква цел. Кристално ясно му е че използването на ядрено оръжие е нереалистично дори в локален мащаб, камо ли в глобален. Която страна използва ядреното си оръжие ще бъде отписана и ще изчезне от картата на света. Няма морал който да преживее такъв сценарии.

85

kireza

преди 4 години

Каквото и да говорят някои Горбачов е чадо на сатанаила...Първо,заедно с Елцин унищожиха велика държава и така поставиха на карта съществуването на Земята!!!Второ,именно Горбачов,по заповед на Сорос,организира преврата в България през 1989 г.Привика тайно в Букурещ Луканов и Младенов и им даде карт бланш за преврата!За това си деяние заслужава да бъде изгорен на клада,защото унищожи и България!!!Лично бих унищожил това сатанинско чадо,без никакво съжаление!

84

Щерю

преди 4 години

Не знаех, че и Горбачов бил евреин! - Е, не ме учудва, хич даже...

83

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да говорим, Горби се нарежда сред великите политици на 20и век наред с Тачър, Чърчил, Рейгън. Успя без кръв да промени соц блока. Защото всичко отиваше на фалит и глад, което щеше да доведе до война и/или бунтове. Да, за хард комунистите и модерните леви е дявол, но пък я да питаме кой млад ляв си представя опашка за сирене по време на соца примерно. Системата беше прогнила и показваше цялата уродливост на соц идеята- без стимул за печелиш просто не произвеждаш достатъчно и качествено.

82

Предател

преди 4 години

До Светозар: Този го охраняват в Америка повече от Американския Президент !А ,познайте защо ?

81

Анонимен

преди 4 години

Дарт Вейдър без шлем!

80

Анонимен

преди 4 години

Мумията се завръща!Тоя не умре ли бе?!!

79

този гнусен

преди 4 години

украински евреин продаде и Русия и нас на юдо-масонския заговоррежима на тока и последвалия крах на икономиката ни го дължим на тоя евреиска твар, която през 1984 ни накара да плашаме за Руския нефт и газ в конвертируема валута

78

Анонимен

преди 4 години

Светът е пред колосална опасност-----------Ами възможно това да е част от еволюциония процес, един вид тест за Хомо сапиенс!

77

Анонимен

преди 4 години

Този национален предател говори за премахване единствената пречка за "американска демокрация", този заради когото хиляди руснаци все още живеят в мизерия

76

Щирлиц

преди 4 години

Почти е мумифициран.

75

ognyanz

преди 4 години

До Русия=Психиатрия: Ти си за психиатрия, драги. Добре е, че САЩ и Великобритания не са тръгнали към Русия, и то добре най вече за тях. Който е тръгнал да воюва с Русия не е спечелил.Това, което е предлагал Чърчил го е предлагал и американският генерал Патън. А техният министър на отбраната Джордж Маршъл му казва: "Ти си луд, луд за връзване". И го отзовава.

74

Русия=Психиатрия

преди 4 години

Чърчил се оказа прав. Колко е бил далновиден когато е предложил на Айзенхауер да не спират до Берлин а да продължат чак до Москва. Но бъдещия американски президент или се смилява над руснаците или е бил прекалено предпазлив зашото войната с Япония все още е в разгара си. Иначе Москва щеше да стане като Хирошима на стероиди.

73

Светозар

преди 4 години

Горби, що не смееш да се прибереш в Русия ?Смислен отговор имаш ли ?Що те уважава само Сорос и други такива " филантропи " ?Горби, каква я мисли и каква я свърши. И какво стана ?!