31

110

преди 4 години

Каквото и да говорим, хората на 90 процента са си овце.. Толкова реване за ремонта на Графа и прочие, даже и песни измислиха и накрая - пак Фандъкова. *** народ - слаба държава.

30

шш

преди 4 години

Дрън,дрън...Манолова била удобна за ГЕРБ...Ами защо не се изправи ти срещу Фъндъкова бе отворко??? Пък и нали идеята "всички срещу ГЕРБ " беше твоя...

29

Анонимен

преди 4 години

Нинова оставка и към крушевица

28

Анонимен

преди 4 години

Този опулен жабок накрая си каза,за какво иде реч - за парите,които друг, а не неговите съратници ще харчат..Иначе и представа си няма, че извън София техните хора клонят към нула %

27

пешо Секса

преди 4 години

Лая Галева да стяга багажа и към Костинброд!

26

Анонимен

преди 4 години

Сега всякакви политолози, социолози или всичколози ще се изказват и анализират но ГЕРБ е победител в цяла България. Един мач да е спечелен с 1:0 или с 6:0 все носи три точки на победителя. Мъка...а...а... другари червени каскети.

25

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че Игнатов или Бонев са по-добрия вариант от двете фльорци.

24

Анонимен

преди 4 години

Атанасов е по противен и от Цветанов, и ако малко се поровим в миналото ще намерим още такива примери

23

Анонимен

преди 4 години

И затова дадоха властта на гербавата мафия?Личи си, че сте платени.

22

Анонимен

преди 4 години

Ромите се оказаха по софиянци от така наречената "градска десница".В омразата се към Борисов тя беше готова да даде властта на червената Мафия !

21

Анонимен

преди 4 години

Видя се колко е удобна - само с 20 000 гласа биха Герб, което е нищо за голям град като София. Гроздето е кисело. Да, Игнатов имаше повече шансове, ама кой е виновен че не ИГнатов днес на балотажа? защо не работихте за Обединение с Бонев? Защо не го посъветвахте поне да извади своя общинска листа и после десните да се обедините срещу ГЕРБ в СОС? Прекалено сте алчни, Атанасов, затова.

20

Анонимен

преди 4 години

Не изпитва ли неудобство да е кмет с толкова малко гласове и то основно ромски?

19

Bruh?

преди 4 години

До 15Коя е Галева?

18

Анонимен

преди 4 години

Миии тка е...Ако беше някой млад и хубав човек, щеше да спечели...

17

Точно и ясно

преди 4 години

И на Фандъкова не и харесва да е кмет, ама какво да се прави, няма избор. Спокойно, за последен път е. Само, че затъваме все повече и повече. Мен ме е срам, че се движа по некачетсвени улици и булеварди, а тях как не ги е срам....

16

Анонимен

преди 4 години

През 86-та играхме на световното в Мексико, след не лошо начало срещу Италия, в крайна сметка пак се окакахме. Този пореден ни "героизъм" се награди с виц за тайно кацналия самолет на Божурище, последващите прибежки на дегизираните ни национали по софийските улици след това, внезапните срещи помежду им, и комичните диалози...Ще замоля г-н съпредседателя, да си припомни младостта и поне за известно време да направи необходимото...

15

Анонимен

преди 4 години

И с какво Галева е "удобна" на ГЕРБ? С популистките си врясъци и плюване по де-що й попадне?Има много работа за един кмет навсякъде, не само в София, но Галева в работата хич не я бива - какво свърши като дУпетат и омбудсман освен некадърните си "законопроекти" и гръмките си призиви за "бунт"?Питат я какво разбира под "смяна на модела", а тя: "Ами да не ми заповядва Борисов".Очевидно й се ще да й заповядват *** и Цецо Васильов, също като на теб - с това ли е "удобна" бре, ряпо Атанасовска?

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Яловото костовистко грантаджийЧЕ ДБ е мъртвородено - колко партийки и партичета се нароиха през годините от мъртвото СДС? Недоумявам как сме забравили печалните Геновево-рИформатори отпреди 4 години, които дори и в пакостите се оказаха некадърни, но все пак пречат според цецовасильовските пари - нали Бойкикев вдигна врява за разделянето на Съда от Прокуратурата - е, разделиха ги, и сега им криво, че нямали собствен кандидат за прокурор, че и протестират срещу собствения си закон.

13

прав си

преди 4 години

До Анонимен 8В България пишман политиците смятат,че с "понежеобачезащото" се прави политика!Та и за това нашенската политика е такава!

12

Анонимен

преди 4 години

Трудно се избира между чума и холера!Затова и пуснах само за районен кмет.