21

вододав

преди 4 години

До wffffС такъв коментар, мога само да кажа - може да си грозен, ама за сметка на това си *** хахахахИ сега класиката - Сорос, илюминати, рептили, Русия е приятел на България (или на когото и да е), Друго си беше едно време и да завърпим с класиката - съсипаха я тая държава.П.П. Да не забравиш и демокрацията да ти е отнела много!П.П.2. Да гласуваш и за Слави (или за когото ти кажат, разбира се)

20

На Гражданите от

преди 4 години

район Изгрев им писна от презастрояване и се радвам че махнахме герберомафията

19

wild horse

преди 4 години

Най-богатите и престижни райони изтласкаха тиквите, с изключение на Витоша,в останалите знаем кое население преобладава

18

абяснение

преди 4 години

За Красна поляна не се учудвам.Там ромите са с предимство.Отидох в банката на цкб да тегля пари,а служителката извика роми,които бяхо отзад,да ги обслужи.Фамилията и беше с буквата с ,но трябваше да я запиша и да се оплача.И други се оплакват.В Т маркет всичкото касиер е ром и се държи нагло.Качват се на тумби в 10-ката,но никога не ги проверяват за билети.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13В "Изгрев" всичко е предварително нагласено. И е "съшито с бели конци", при това много нагло, като че ли годината не е 2019, а 1949.

16

Възмутително

преди 4 години

Шофьор се представя като "съдебен експерт" само защото известно време е бил съдебен заседател.Как би могъл този шофьор да спечели изборите в район, в който процентът на интелигентните е твърде висок?Това ако не са предварително нагласени неща, здраве му кажи! И как да не кажеш, че абревиатурата "СДС" не е била използвана като патерица?!

15

От ума си теглят

преди 4 години

При гласуването миналата седмица, колко процента правеше общият сбор на гласовете, дадени за ДБ и за ГЕРБ(СДС) в "Изгрев"?

14

ДИМИТРИНКА ЯНЕВА

преди 4 години

БРАВО НА Д-Р ДЕЛЯН ГЕОРГИЕВ

13

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ печели в ромските махали и в районите с по-безпросветно население, както и в мутренската община Витоша. В Изгрев имаме пробив на БСП. Останалото е на ДБ. Има надежда за София.

12

Трудна промяна

преди 4 години

Слава Богу, в няколко района на София успяхме да се отървем от ГЕРБ!!!

11

Таню

преди 4 години

В "спалните" е концентриран магическият сбор, който можеше да донесе победата на Манолова (новостоличани), но не - тя предпочете да тръби от пъпа на София (никаква отчетност, кой и го позволи като локация). На всичкото отгоре - с чалга концерти насрещу НДК!!! ДБ успяват да счупят черупката (донякъде) на самоналоженото си елитарство и права партийна линия, което е крачка в правилната посока. Жалко е, че им спретнаха засада и десния вот бе разцепен (Бонев в лицето на новите държавни арт хранилки)

10

СПЕЧЕЛИЛИ В ИЗГРЕВ

преди 4 години

Да, БСП са спечелили в Изгрев, а ГЕРБ са спечелили в номенклатурните райони и в ромските. Ясно е, защо от ГЕРБ увеличат популацията на безпросветните, за да гласуват з атях.

9

Таню

преди 4 години

Ето една статия, която показва нагледна корелация между доходи и електоралните нагласи днес:https://money.bg/economics/v-koi-rayoni-zhiveyat-horata-s-nay-visoki-dohodi-v-sofiya.htmlКакто е видно в районите от Център, Юг и и периферен център ДБ взимат решителен превес. В големите "спални" битката е м/у двата клона на политическата ндрангета (в Младост бсп подкрепиха независимия). Едно приятно изключение да посоча - район Слатина, където на първи тур много bbq и левчета се раздадоха (Абисиния)

8

true

преди 4 години

Никой да не си прави илюзии че ДБ са "взели" кметски места, всичко е добре съгласувано с Баце, по нареждане на Европа, на която пък нареждат либерастодемократите на сащ. Абсолютно са се споразумели да си поделят някой райони, хем герб да не дразнят хората,че всичко е тяхно, хем да сложат послушни кметове, я да каже ДБ с какви пари са действали, а?????Кой е налял наши парички в тяхното джобче???Колко сте прозрачни, чак е ясно и на децата от детската градина.

7

??????

преди 4 години

какво ДБ е сменило герб бе, хвани единия, удари другия - мижитурки, нагаждачи, подмазвачи, доносници,вредни ***, ако не се избавим скоро от тях лошо ни се пише.

6

wffff

преди 4 години

е да, ДБ е поколението на новите облъчени, партията майка облъчваше при соца, сега либерастите са облъчили младите от ДБ, те са рожба на "демокрацията", ако някой е видял демокрация де. Едни облъчени смениха други, все същия резултат.

5

Анонимен

преди 4 години

Витошките квартали явно си обичат завряни зетьове от Драгалевци. Как ще гласуваш за човек, който нищо не е постигнал сам!

4

axa

преди 4 години

да тъ светна че идване на дб е още по-голямо затриване на държавата, тия са глобалисти, няма род и държава, всичко са интереси и джендърство с много трева ама откъде *** да ги разбират тия работи, продължават с рязане на клона на който седят и което се разбра от тези избори е че спасение за тях няма и шъ са курбан за тия глобалисти или на мутрите.RIP.

3

америца1332002

преди 4 години

мая остава безработна. как ще си изкарва хляба сега?

2

ДБ

преди 4 години

Най-хубавите квартали са за ДБ. Поне няма да ме е срам като се разхождам в някои квартали в София. Овча Купел падна от крадливите гербаджий. Лозенец, Триадица, Средец, и т.н. също... Това е само началото!!!