96

Анонимен

преди 4 години

Предложилата Пеевски се загрижила за гражданите! Промяна иска, ама не казва какво следва след това! Комунистите ги бива в перестройките! А градската десница.. нали срещу нея излизахте по паветата, нали тогава се родихте? Не помните ли? Плиткоумни, мързеливи, родени в центъра на София, столичани! Гласувахте за една политическа измамница, мошеничка, дошла от Кюстендил!

95

Някой си

преди 4 години

Как пък един не се сети да коментира, че разликата на екзитпол резултатите с реалните идват от факта, че много софиянци не са искали да си признаят за кого са гласували с отвращение! То си е за срам...:)

94

Na

преди 4 години

Тиквата, сега ще докара 10 пъти повече *** от Италия за изгаряне в София. Тиквата сега ше дренира Черно море, планини, села, палянки 100 пъти повече от преди.Тиквата сега ще постави още перки да мрем и още по-скъпи билети за градския транспорт. Хак да ни е заради великите демократи и капиталисти, които си мислят, че ГРОБ са по-добрия вариянт е днес не гласуваха.Скоро като легнете болни, като се разкашляте и като не минава с месеци ЩЕ СЕ СЕТИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ.

93

Анонимен

преди 4 години

"Как пък един не излезе и с достойнство да поздрави опонента си за победата, както го правят по белите държави."В белите държави изборите не се решават от престъпна шайка, чрез натиск, фалшификации и купени ромски гласове. Затова и етиката им е друга. Предполагам знаеш това или си гербав ***?

92

F5

преди 4 години

Мая, нали знаете, че тикквата копа метрото в София да заравя зли магнити?! Центърът на София е положителен, нощем свети, а с тези магнити привлича отрицателна енергия, и то зли магнити претоварени с отрицателна енергия , които създават магнитно поле на кофти място, унищожавайки столицата ни! Смесвайте киселини с кал, да минават през земята, и да разградят магнитите! Градовете дойници на столицата ни може би вече са започнали да рухват!

91

F5

преди 4 години

Вие толкова ли не виждате, че тикквата унищожава всякаква природа в страната ни, и климатът се промени!

90

F5

преди 4 години

Мръсният въздух тикквата го прави бе!

89

Анонимен

преди 4 години

Мая ще гледа кметството през крив макарон.Бягайте да си пиете успокоителните.

88

Анонимен

преди 4 години

Мая печели!

87

Анонимен

преди 4 години

Манолова официално каза, че подкрепя Истанбулската конвенция. Някой попита ли я предизборно какво мисли за гей-парадите?А и тя си замълча. Що така бе, Майче? Ели искаше първо да ни се обесиш на врата?

86

Анонимен

преди 4 години

Гладна кокошка просо сънуваСега и тая Мая брояла ...

85

ШибиРиби

преди 4 години

Бая народ подведе мацата да гласуват за нея?

84

жаго

преди 4 години

Евала Бате Бойко...мачкай простотията

83

чисто и просто

преди 4 години

Народа не се поддаде на страха и шантажа.Избра по-доброто.

82

Обезчестената Мая

преди 4 години

Веднъж употребена - за цял живот опозорена.

81

Гробокопач

преди 4 години

Вижте сега, гербери, най-важните избори, Манолова ги спечели - тези в нашите сърца! Там ГЕРБ постоянно се проваля. Дори аз поисках да отида до София и д агалсувам и се замислям, дали д ане си сменя местоживеенето;))) Тонка, идвам;))) Ще ми бъдеш първа дама, а твоите аверчета - харем;))) Зажаднял съм за вас;)))

80

Анонимен

преди 4 години

На практика ГЕРБ разгроми останалите и увеличи доминацията си.

79

Анонимен

преди 4 години

В Кремъл ще са бесни, но Борисов навреме изпъди агентите им.

78

Анонимен

преди 4 години

Голяма гордост Гроб загуби три градаИ си купи минимална победа в столицатаБлагодарение на римлянския вот

77

Анонимен

преди 4 години

Само в Перник се оказаха пичове и гласуваха срещу статуквото