21

Синя София ха ха

преди 4 години

Коя е Йорданка ФандъковаРодена е в Самоков.Произхожда от комунистическо семейство. Родителите на Фандъкова са активни борци против фашизма и капитализма. Самата Йорданка Фандъкова е член на БКП Завършва 35-та руска езикова гимназия - София, след което СУ "Св. Климент Охридски" - специалност - руска филологияЙорданка Фандъкова е отявлена русофилка. На 28.01.2013 г. е проведено събрание на Координационния съвет България Русия. Тогава шест русофилски организации са предложили Фандъкова за съпредседател на Руско-Българския Обществен Форум от българска страна (това става ясно от изтек

20

Анонимен

преди 4 години

SOFIQNCI MISLEX VI ZA UMNI NE STE I NIKOGA NE STE BILI TYP KATO SCHOP

19

Анонимен

преди 4 години

Скоро 2 лева билетче и синя зона до кремиковци.

18

Анонимен

преди 4 години

По Би Ти Ви питаха Софиянски дали смята, че Фандъкова в новия мандат ще промени стила си на управление и той каза - не. Знаел я още когато била зам.-директор на училище и стила на ГЕРБ бил такъв, че нищо няма да се промени. Още 4 години крадене, лъжи, наши фирми, корупция и мърсотия.

17

Анонимен

преди 4 години

До 20,,..Фандъкова каква е бе нее ли дърта Комунистка. Нее ли била чавдарче пионерче комсомолче а накрая е учила Марксизъм Ленинизъм в Софииският университет. На всичкото отгоре е станала даскалица по Руски език. Като пишеш глупости вземи прочети нещо умно.

16

13

преди 4 години

Истината е проста. Гербаджиите отказват да строят инфраструктурата извън София и няколко други областни центрове, да има инвестиции, да се насели Територията и да има истинска икономика. Защо? Защото няма да останат пари за крадене. Има безброй пътища почти без асфалт, на които им събират винетна такса! Извън градовете всичко е ром 100%, може вече да са и 3млн, никой не ги брои.

15

Анонимен

преди 4 години

Другарката дърта комунистка да изпълни решението на съда и да свали билета за градският на 1 лв. Защото ако не изпълни решението на съда това ще означава че тази институция няма сила и целият народ ще я презкача като луда крава телето. .

14

Анонимен

преди 4 години

За комунисти (социал-психопати) - никога!Стигат ни Хитлер, Ленин, Димитров , та да изберем Манолова.

13

КОЗИ РОГ

преди 4 години

Да гласуваш....за кого????? Едни и същи лъжци, крадци, алчни корумпирани безсрамници.....да си носят имотите и парите на оня свят.А бедният българин ще си гризе ноктите..и ще гледа само на картинки луксозните курорти по света . /На по долният коментар пише : да направи от себе си *** /

12

ми да

преди 4 години

Струва ми се, че ТЕЦа само замърсява въздуха, помислете отново.

11

КОЗИ РОГ

преди 4 години

Какво е ИЗБОРИ ??? Изборите са : дадената възможност на свободният гражданин, да направи от себе си ***, а от държавата си РАЗВАЛИНА....(това казва Амброус Биърс роден 1842г. в книгата си"Речникът на сатаната/дявола/". Уникална книга.... "Едно куче гледа как погребват един човек, приближава се до лекарят му и го пита:Кога ще го изровите, да го оглозгате? Лекарят казал: Аз съм го оглозгал приживе...."Биърс

10

па я

преди 4 години

Ще фана да завъртя един бизнес с печки, колко са столичаните общо?

9

Щерю

преди 4 години

София е синя като бит червен маймуннски *ъг...

8

аз ли съм по прост

преди 4 години

Мисля, че ще съм по на далавера да си взема отнякъде и аз такава столична печка за ***. От колкото на Топлофикация и НЕК.

7

Анонимен

преди 4 години

Фъндъкова:София е синя.И синя София гласува за Манолова.За Фъндъкова са гласували само симпатизантите на ГЕРБ,т.е.държавната администрация и махалите.

6

Поздравления,

преди 4 години

Софиянци.Вие сте и...*ио...тите на века.

5

Железко

преди 4 години

Како како за ние ромите ша има ли пари *** како,а каруците може ли.

4

Фалшифицирана избори

преди 4 години

Как само го нападнаха 50,3 за Фандъкова.

3

Аз така смятам

преди 4 години

Каква промяна г-жо Фандъкова? Вероятно още четири години засрани ремонти и безотчестност ли?

2

Анонимен

преди 4 години

Докато има бсп ще имаи Герб!